44 eves egyedulallo nő találhat még társat?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 19:47
1/8 anonim válasza:
Termeszetesen!
Egy kedves ismerosom anyukaja 60 eves koraban valt el a ferjetol,most 66 eves,es negy eve van uj parja. Koszonik jol vannak!
Egyebkent miert ne talalhatna? Annyi kerdes van azzal kapcsolatban is,hogy 25 eves 3 gyerekes anyukaval mi lesz,es a vege Happy End.
Fel a fejjel!
2/8 anonim válasza:
Még 80 éves is.csak semmi pánik!
4/8 anonim válasza:
Az én mamám 80évesen pasizik xd jol tartja magát
5/8 anonim válasza:
Igen. Veled egykorú vagyok, és én is éppen társat keresek.
Azért nem könnyű, de más életkorban sem, főleg ha olvasod itt a kérdéseket :)
Nekem bonyolítja a helyzetet, hogy igen fiatalos gondolkodású vagyok, és ilyen társat keresek, de aki korban is illik hozzám, olyan 40-50 év között.
Sajnos sok 30-as, sőt 20-on éves is jelentkező is van, erre te is készülj fel.
És nem csak 44, de 54 és 64 évesen is lehet társat találni, csak kitartás, és ne görcsösen akard.
6/8 anonim válasza:
Igen. 60 éves ismerősöm - nő - is talált magának megbízható, rendes társat. Ne add fel.
7/8 anonim válasza:
Méghogy 44 évesen! Ha azt kérdezted volna, hogy 74 évesen, akkor azt mondanám talán. Na de így, fiatalon, ne viccelj velünk:-)
8/8 anonim válasza:
Igen. Nem a kor számít és nem is a külső, hanem a személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!