Utalom anyam pasijat, megakarok tole szabadulni mit tegyek?
kiscsillag ha elköltözik neem akar majd anyádnak segiteni
akor neked kel felnöni és a saját tartásodra kitermeli a pénzt mi a bú bánat lesz akor kinek fogsz hisztizni ha nem lesz kaja?
Valahol megértelek, én sem bírtam anya pasiját, anya kapcsolatfüggő, a hapsi többször megcsalta, mondta neki, hogy nem tervez vele komolyan, de azért anya haza akarta költöztetni magához.
Viszont szerintem buktál egy osztályt legalább, ha még tanulsz, tehát én biztos, hogy elküldenélek dolgozni heti pár órában.
Az sem világos, miért kellene kapnod felnőttként akármit is anyukád pasijától.
Anyukád egyértelműen gyenge, de ha neki megfelel a kapcsolat, tartsa csak meg, de tisztázd vele, hogy a hapsi az ő barátja, és nem a ti pótapátok, amúgy is felnőtt vagy, tudod mit akarsz elérni az életben és ezért teszel is. Én is hálás lennék, amiért eltartanak bukott gyerek létemre, és ha észrevenném, hogy nincs kaja, szó nélkül csinálnék magamnak esetleg az öcsémnek. Jó lenne, ha nem vennés természetesnek, hogy anyádnak főznie kell rád, ismétlem, ha tanulsz is, felnőtt vagy, főzz magadra.
Ne szólj a hapsihoz, nézd levegőnek, és esetleg mondd meg neki, hogy ez a viszony maradjon kettőtök között.
Összegezve: dolgozz, ne szólj a pasihoz, foglalkozz az öcséddel és tanulj, hogy le tudj lépni.
Hihetetlen hogy ide micsoda undirító,kegyetlen szívtelen emberek írnak
Hogy azt sem tudják hány éves az öccse és depressziós ők megcsak annyit irnak " a depis kisöcséd" azért ez nem játék azt tisztázzuk!
Barátaid ugyis tudják mivan
Öcséddel koltozzetek el
MINDENKÉPP!
És ha kell ünnepekre se menj haza
Így is győzhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!