Lejla0029 kérdése:
3 gyerekkel bejelentett munkahely nélkül albérletben mennyi az esély az apukának hogy elegye az anyukátol a gyermekeket?
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 12:36
12/16 anonim válasza:
Nem értem, h minek csinálnak az ilyenek gyereket.
Nem jó senkinek sem.
Amúgy értelem szerűen, ha anyának nincs segítsége (szülei pl.), akkor apa sokkal nagyobb előnyben van. Egyéb esetben gyámügy viheti...
13/16 Helyes válasz válasza:
Miért ne lehetnének az apáé a gyermekek? Főleg ha felelősen tud róluk gondoskodni.Az apának ugyanolyan joga van hozzájuk vagy tévednék?Miért kell ezt a kérdést így kriminalizálni.Hát nem a gyermek érdekeit kell nézni?
Lakás van ,megélhetés van.Pont.
14/16 anonim válasza:
"Lakás van ,megélhetés van.Pont."
Nem...nem pont! A gyerekek érdekeit nézik elsősorban,nem a pénzt,meg az anyagiakat!
15/16 berkeczy válasza:
Ha nagyszulo...vagy...Nszulok...tamogatnak...tudjatok.....igazolni...nincs...gond
16/16 Helyes válasz válasza:
Nem csak az anyagiakra akartam rávilágítani.Számomra evidencia,hogy mindkét szülő alkalmas a gyermekek felnevelésére(optimális esetben).Tudom,hogy a jogszabályok milyenek,sajnos.De egy kicsit lobbizhatok itt a férfi társadalom jogaiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!