Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » NAGY BAJ VAN!? Tobb lennt!?

NAGY BAJ VAN!? Tobb lennt!?

Figyelt kérdés

Szoval...komolyan ugy érzem magam mint egy rossz filmben.. A történet a következő: megismerkedtem egy sráccal aki nemrég utazott Bp-re. Egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg vele. Elkezdtünk randizni halál szerelmes voltam. Jártunk mar (a szüleim nem tudtak róla nem is ismertek a fiút) es egyik nap anya bejelentette hogy látogatóba jönnek a távoli de rokonságban álló unokatesomék (akiket meg nem ismertem). Megjöttek es megláttam..... OT.. Akivel

Akkor eppen jártam.. Mind a ketten egesz végig kussban voltunk. Ez most volt 2napja. Azóta megbeszéltük egy talalkat. Anya tudja hogx járok valakivel de megakartalak ismerni. Meg nem beszéltük meg a fiúval hogx most mi lesz de en szerelmes vagyok!!!!! DE O MEGIS CSAK A ROKONOM.. URISTEN. Segítsetek hogy mondjam el a szüleimnek? Egyáltalán mi lesz most? HELP!!!!

2014. máj. 10. 17:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%

Tényleg abszolút nem probléma másod unokatestvérrel sem jogilag, sem biológiailag.

Szülőknek meg egyszerűen csak jelentsétek be szerintem, hogy megismerkedtetek és egymásba szeretettek, amikor még fogalmatok sem volt arról, hogy rokonok vagytok. Ha nem túl konzervatívak, szerintem ők is megértik.

2014. máj. 10. 18:11
 12/27 A kérdező kommentje:
18 eves vagyok, es a bajom az hogx a szüleimnek nemtudom hogx mondjam el, es mi van akkor ha le akarunk feküdni? Egészséges? (Koszi a többi válasz nagyon hasznos volt)
2014. máj. 10. 18:18
 13/27 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó nagyon koszonom!!!!!!!!!
2014. máj. 10. 18:18
 14/27 A kérdező kommentje:
Zavarni nem zavar csak mi van ha a barátaink a szüleink nem fogadjak el ezt a tényt? Együtt akarunk maradni :(
2014. máj. 10. 18:20
 15/27 anonim ***** válasza:
20%
Két napja történt ,és te azon gondolkozol hogy mi fog történni ha lefekszetek? No COMMENT.
2014. máj. 10. 18:33
 16/27 anonim ***** válasza:
Majd megszokjak. Sok boldogsagot.
2014. máj. 10. 18:33
 17/27 A kérdező kommentje:
Fuh hat koszi :) , es utolsó előtti válaszadó igen azon gondolkodunk miert te megis min gondolkodnal???!
2014. máj. 10. 18:37
 18/27 A kérdező kommentje:
Haho basszus az is fontos kérdés hisz mivan ha nem egészséges? E is egy baj ebben a dologban a sok közül
2014. máj. 10. 18:39
 19/27 anonim ***** válasza:
56%
Az csak akkor lehet baj, ha gyereket akartok. De gondolom, ez még nem aktuális :D
2014. máj. 10. 18:49
 20/27 anonim ***** válasza:
Azt genetikussal kell megbeszelni, ha gyereket akartok.
2014. máj. 10. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!