NAGY BAJ VAN!? Tobb lennt!?
Szoval...komolyan ugy érzem magam mint egy rossz filmben.. A történet a következő: megismerkedtem egy sráccal aki nemrég utazott Bp-re. Egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg vele. Elkezdtünk randizni halál szerelmes voltam. Jártunk mar (a szüleim nem tudtak róla nem is ismertek a fiút) es egyik nap anya bejelentette hogy látogatóba jönnek a távoli de rokonságban álló unokatesomék (akiket meg nem ismertem). Megjöttek es megláttam..... OT.. Akivel
Akkor eppen jártam.. Mind a ketten egesz végig kussban voltunk. Ez most volt 2napja. Azóta megbeszéltük egy talalkat. Anya tudja hogx járok valakivel de megakartalak ismerni. Meg nem beszéltük meg a fiúval hogx most mi lesz de en szerelmes vagyok!!!!! DE O MEGIS CSAK A ROKONOM.. URISTEN. Segítsetek hogy mondjam el a szüleimnek? Egyáltalán mi lesz most? HELP!!!!
Tényleg abszolút nem probléma másod unokatestvérrel sem jogilag, sem biológiailag.
Szülőknek meg egyszerűen csak jelentsétek be szerintem, hogy megismerkedtetek és egymásba szeretettek, amikor még fogalmatok sem volt arról, hogy rokonok vagytok. Ha nem túl konzervatívak, szerintem ők is megértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!