Ugye ez nem volt olyan durva poén?
Az unokatesóm mesélte, hogy az egyik ismerőse nagyon nyomul rá, de nem hatottak a szép szavak. Néhány hete,a mikor átmentem hozzájuk, felvetette, hogy mi lenne, ha a facebookon bejelölnék, hogy párkapcsolatban vagyunk. Elvégre más a vezetéknevünk, és külsőre sem hasonlítunk.
Mivel évek óta a nagynéném készíti el az adóbevallásomat, ezért belementem.
A látszat kedvéért persze időnként ráírunk egymásra + képeket küldünk. Úgy terveztük, hogy a tél beálltával a mi "szerelmünk" is megfagy, de most néhány héttel az események után néhányan már számon kérték tőlem a dolgot.
Szerintem hülyeség ezen rágódni, hiszen kb. 0 közös dolgo van bennünk. Ez már akkor kiderült, amikor tegnap az Állatkertben együtt kellett töltenem vele 5 órát. De ebből kettőt a barátaival, akikkel "véletlenül" találkoztunk. Az ismerőseimnek meg hiába magyarázkodom, végül rámondtam hogy igen, szeretjük egymást! Összejöttünk!
Basker...
És?
A kérdés két külön ember tette fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!