Mit csináljak amíg nem vagyok 18?
szóval 16 vagyok, a szüleim bevitettek még decemberben pszihátriára ahol skizofréniával diagnosztizáltak csak azért mert nem vagyok ateista meg azt mondtam hogy úgy érzem mintha truman showban élnék meg azt is mondtam hogy budapesten élés elszívja az energiámat meg a szülők ilyen energia vámpírok
Meg anyám is eléggé leszívja az energiáiumat (amúgy nemrég jöttem rá hogy a mátrix filmben is morpheus mutatja neo nak hogy ő egy elem de lehet hogy rosszul emlékszem meg amúgy a nagyobb városok úgy néznek ki mint az a számítógép alkatrész aminek zöld az alapja.
most depo injekciókat adnak
két hetente, meg hétfőtől péntekig kell járnim szanatóriumba hivatalosan
Meg gyámügyi eljárás is indult és azzal fenyegetnek a szüleim hogy ha nem járok be a szanatóriumba akkor gyerekotthonba fogok kerülni, szívesebben járnék dolgozni amúgy mint oda pl árufeltöltőnek
amúgy nem hiszem hogy skizo lennék inkább OCD-s vagyok viszont az elég nagy mértékben
várom már hogy 18 legyek és akkor szabad lehetek végre és nem mások megfelelésének kell éljek, 2027 júniusában leszek 18
most is kicsit OCD-s vagyok mert ettem tésztát és itt volt az én felügyeletemen kívül és félek hogy anyukám tett bele valamit például húst mert én most vega vagyok
mert anyukám amúgy szerintem valamilyen szinten rosszat akar nekem mert mindenben szöges ellentétek vagyunk
Nem az én hibám ez mert én csak érzékeny vagyok a dolgokra
kicsit paranoiás-OCD-s vagyok
most is majd moshatom a kezem meg már olyan szinten ocd-s is vagyok hogy amíg nem mostam meg a kezem addig még így teljesítményben is rosszabb vagyok mármint ilyen önmagam kifejezése "teljesítményben" mintha ez a poszt rosszabb lenne mert azelött írtam mielött megcsináltam volna az OCD- ritualt
amúgy már megvan minden tervezve 18 évesen jó lesz valószínüleg de addig is nemtudom hogy mit csináljak unatkozok 1 évig mit fogok csinálni
Amúgy gondoltam arra is hogy elképzelhető hogy a szüleim nem az igazi szüleim de szerintem ez nem igaz mert mondjuk valamennyire hiszek abban hogy ki lehet választani szülőket születés elött de nemtudom hogy miért választottam volna őket mert nemtudom főleg anyukám idegesítő mostanában
magyarországgal az a baj hogy nemtudom budapest az tényleg egy ilyen energia elszívó hely, voltam nógrád megyében ott friss levegő van mert sok az erdő szóval az sokkal jobb mint bp
mit csináljak amíg nemvagyok 18 éves? Mondjuk van egy két ötletem nekem is csak olyan fárasztóak a dolgok, amúgy blikk en láttam (youtubon) hogy az ördögűzős ferikét börtönbe zárták és amúgy sajnálom őt (jó mondjuk megölt valakit elvileg) de amúgy én ezzel úgy vagyok hogy ha valakit headshot al ölnek meg pl akkor hamarabb meghal mielött bármit érezne én meg hiszek az afterlife ban mert a wifi is átmegy falakon akkor miért ne létezne egy ugyanilyen nem fizikai dolok vagyis a lélek a lélek az ami életet ad a testnek, de az is lehet hogy a demiurge börtönbe vitte a lelkünket vagy csak having a physicsal experience de nem értem hogy ennek mi a célja de mindegy szóval ha valaki meghal akkor nem biztos hogy valami rossz történik vele utána ezt csak azért mondom mert értitek
magyarország amúgy olyan szigorú
-vape bannolna
láttam ilyen listát hogy illegális bevándorlóknak mennyi a börtön és MO-on 8 év
szóval magyarország az az elnyomás országa meg budapest az elég sötét erők uralkodnak itt
lenygelország tetszik meg amúgy románia is, lehet hogy hazaárulás de romániában szerintem kicsit szivesebben élnék bocsi hazaárulásért meg hogy ilyen negatív vagyok
bocsi a lehangoltságért de nemtudtam positive vibe ot hozni
vagy hogy mondják

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sohasem volt senkim, és lassan bele őrülök a magányba. Tudom nem vagyok tökéletes, vannak hibáim, nincs is nagy elvárásom partner terén, csak szeressen. Kihat a minden napokra, nem tudok úgy koncentrálni sem, ahogy kell. Gondolgoztam elmegyek egy csajhoz (igen...
nagyon fáj a fejem és tompa vagyok. Aludni nem tudnék.
Semmi nem érdekel és valami izgalmasra vágyok. Mit tennétek a helyeben?
Lányok, fiúk adjatok tanácsot. Elviselem a kritikát is! A sztori a következő: 27 éves vagyok, fiatal nő. Nem élek luxusban, de meg van mindenem. Saját ház falun, olcsóbb autó ami elvisz A-ból B-be. Nyilván nem vehetek meg mindent ami épp eszembe jut, nem jutok el...
A rondán elkezdve a kancsalig, a pszichés betegtől elkezdve a fogyatékosig. Az izmostól elkezdve a vékony, soványig. A 10/10-es kinezettol elkezdve a 10/0-ig. Az ALS-es betegtol elkezdve az Alzheimer kórosig. Mégis ki vagy mi vagyok én?
nincs testvérem.. és nagyon szeretnék egy bátyot, akivel mehetek ide-oda akivel megbeszélhetem minden gondomat...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!