Egyedül lakom egy garzonba, szóval nem a mamahotel és a kényelmesség volt soha a cél-hanem dolgozni, haladni.Amikor vidékre hazamegyek a családi házhoz(ahol van medence)megiszok olykor egy üveg rosét szódával.Édesanyám miért problémázik ezen ?

válasza:Ha egyszerre iszod meg, azért az elég sok. Lehet, hogy azt hiszi, hogy naponta iszol, azért bírod ilyen jól.
Egyébként szerintem nem gond időnként inni és lazítani. És ha csak alkalmanként van ez, medencézéskor, akkor nem gond.
Én is szoktam alkalmanként, bár egy üveg bortól szerintem két napig feküdnék és józanodnék.

válasza:Én sem örülnék, ha a 29 éves lányom csak úgy tudna lazítani, ha minden egyes alkalommal ehhez meg kell innia egy üveg rosét, vagy 3 sört, vagy bármit, nagyobb mennyiségben. Ez nem normális. Nincs gond az alkohol fogyasztással alkalmanként, de gondolom Te nem csak anyádéknál a medence partján szürcsölgetsz el egy üveg rosét.
Amúgy, amikor mi hazamegyünk, minket Apám kínál a borával, és senki nem szól érte, ha megiszok egy fröccsöt.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:" a bátyámék(a feleségével) jönnek haza, aki 4 évvel idősebb mint én. Szóval ha ő iszik azzal nincs semmi baj."
amit szabad jupiternek nem szabad a kisökörnek.
"Egyedül lakom egy garzonba, szóval nem a mamahotel és a kényelmesség volt soha a cél-hanem dolgozni, haladni.Amikor vidékre hazamegyek a családi házhoz(ahol van medence)megiszok olykor egy üveg rosét szódával"
biztos hogy csak egyet? egyedül?
hetes : szerintem is. nem gyengén. a bátya írását nem akarom olvasni se.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én lusta és kényelmes vagyok... igen gyűlölök sportolni nem is szeretek... mert ez nekem jobb kényelmessebb, de igen sok más dologban is kényelmes vagyok. S6okan ezt negatív dolognak veszik de ha valakinek ettől jobb az élete akkor miért kell ezt negatív dolognak...
Évről évre negatív csúcsokat dönt a termékenységi ráta, most jelenleg 1.17-re csökkent az áprilisi adatok alapján. Az okok persze sokrétűek, mert valóban nehéz az ingatlanhoz jutás vagy az állami szolgáltatások (egészségügy, oktatás) színvonala is hagy kivánni valót...
Sokszor negatívként emlegetik ha valaki lusta kényelmes te lusta disznó és társai... amikor emberi tulajdonság hogy szeretjük az élet könnyebbik jobb oldalát megfogni és nyilván kényelmesnek lenni lustának lenni sokkal egyszerűbb könnyebb mint energiát befektetni...
Szülői segítség, mamahotel, örökölt lakás, fegyveres biztiőri munka, hobbi nélkül olvasgatni és sorozatokat nézni naphosszat... Tudom hogy a katolikus egyház beszélt a lustaságról mint bűnről, de mint mond "egyházmentesen" a Biblia? Elég sokat voltam munkanélküli is,...
Tervezzük a vásárlását.Tapasztalatok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!