Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te is gyűlölöd az anyádat?

Te is gyűlölöd az anyádat?

Figyelt kérdés
Miért? Hány éves vagy és mióta utálod ? Tartod a kapcsolatot ?

aug. 3. 12:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%
Soha nem gyuloltem, szeretem. Apamat sem gyulolom o inkabb kozombos, de neha egy f@szfej.
aug. 3. 12:33
 2/23 Metionin ***** válasza:
78%
Nem gyűlölöm, pedig krva szar szülő volt és emberileg sem szimpatikus. Haragszom rá a múltért de maga a személy semleges. Sosem utáltam de sosem kötődtem hozzá, nem hiányzik. Ez van. Funkcionális kapcsolattartás van mert szarabbul jártam, amikor no kontakt volt. 36 vagyok és 19 évesen léptem le.
aug. 3. 12:34
 3/23 anonim ***** válasza:
85%
Nem gyűlölöm, de egyáltalán nem kötődök hozzá. Mindent meg is tett érte, hogy ne tudjak kapcsolódni hozzá. Max fél évben egyszer meglátogatom (nekem még ennyi sem hiányozna), csak minden hidat nem akarok felégetni.
aug. 3. 12:56
 4/23 anonim ***** válasza:
70%

Igen.

Amióta az eszemet tudom.

Megpróbált megölni, meglopott, ellehetetlenítette az életemet, soha nem szeretett, soha nem törődött velem, azt a két embert akitől valaha szeretetet kaptam, azt elüdlözte a közelemből, vagy eltette láb alól. Milyen ember az ilyen!?!?

Egy nárcisztikus pszichopatától nem egyszerű megszabadulni, kénytelen vagyok tartani vele a kapcsolatot, ha akarom, ha nem.

aug. 3. 14:08
 5/23 anonim válasza:
39%
Nem gyűlölöm de nem is szeretem pedig régen mindentől óvtam és szerettem de amióta mentális gondjain vannak még a hangját sem bírom elviselni és van hogy néha ordítok vele jó haragszom rá de egyre rosszabb lesz de van amikor jobb.😟
aug. 3. 15:56
 6/23 Johnny1982 válasza:
29%

Nem gyűlölöm, de nem szeretem, nem tekintem anyámnak, nem is szólítom így, csak keresztnevén. Nincs köztünk semmilyen érzelmi kapocs. Ha meghalna nem érintene meg.

Szar anya volt, szarul nevelt, 30+ éves koromra sikerült önerőből azzá válnom, akivé nevelnie kellett volna. Kihasznált gyerekként, sosem állt ki értünk, eltékozolta a jövőnket, egy alkesz csövesnek több becsülete volt előtte, mint a saját gyerekeinek.

Ha mától nem beszélnék vele, nem hiányozna. Csak azért tartom vele kapcsolatot, mert vannak unokái, és legalább van haszna bébiszitterkedésben.

Továbbá bízom benne sikerül a lakását gyerekeimre hagyatni.

65 éves, most lett nyugdíjas. Remélem nem sokáig húzza.

aug. 3. 16:05
 7/23 igazadvan ***** válasza:
38%
Egészséges ember nem gyűlöl senkit és semmit.
aug. 3. 16:23
 8/23 anonim ***** válasza:
21%
7-es, nincs igazad. Kicsit nárcisztikus vagy, nemde?
aug. 3. 17:38
 9/23 anonim ***** válasza:
69%

"Egy nárcisztikus pszichopatától nem egyszerű megszabadulni, kénytelen vagyok tartani vele a kapcsolatot, ha akarom, ha nem."

Dehogynem. Elkoltozes, nem adod meg a címedet, szamcsere,nem adod meg az új számod.

aug. 3. 17:50
 10/23 anonim ***** válasza:
35%
Eltettem láb alol? Ezek szerint anyad amúgy is börtönben van gyilkosságert, nem nehéz vele megszuntetni a kapcsolatot
aug. 3. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem értik meg az emberek hogy joggal gyűlölöm az anyámat?

Mintha ufó lennék vagy mint valami rossz gyerek hogy mit képzelek én hogy utálom az anyámat. Miért nem tudják megérteni az emberek hogy nem mindenkinek van jó anyja? Pl amikor ismerkedek párkapcsolati célból és előjön a téma mint rühes kutyára úgy néznek rám. Én...

Gyűlölőm az anyám, mit tehetnék?

Kicsit hosszú lesz. Sosem akart engem. Meg akart ölni,magzat koromban (emelt, esett..) megszulettem sokáig a nővérem nevelt pedig együtt éltünk (17 éves volt akkor) de ebben is ő a mártírt mert apám meg akart és megszült neki. Sosem volt mellettem. Sosem...

Mit tegyek ha gyűlölöm anyámat?

Gondolom most fogok kapni hideget-meleget de egyszerűen már nem tudok hova fordulni ezzel a problémámmal. Szóval a lényeg...kiskorom óta abban nőttem fel, hogy a szüleim veszekedtek, ordibáltak, soha nem volt nyugodt légkör itthon, pedig mivel mindig is szorongó...

Érthető, hogy ezek után jóformán gyűlölöm a szüleimet, és nem vagyok benne biztos, hogy valaha meg tudok bocsájtani?

Viharos, korlátozó kapcsolatból menekülök, ők viszont imádják az exem, csodás embernek tartják és erőszakoskodnak, hogy béküljek ki vele. Akármit mesélek, hogyan bánt velem, akkor azzal jönnek, hogy az éremnek két oldala van, beszéljük szépen meg, és nem szabad ennyi...

Vallottad már be magadnak, hogy gyűlölöd az egyik szülőd? Velem most ez történt.

Sokáig tartott felismerni magamban, hogy anyám soha nem azt szerette, aki én vagyok, hanem azt, akinek ő elképzelt engem. Mindig megpróbált beletuszkolni engem ebbe a dobozba. Egész életem során jellemző volt rá és a kapcsolatunka az örökös kontroll. Egyke vagyok. Mit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!