Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérdezzem meg anyutól?

Hogy kérdezzem meg anyutól?

Figyelt kérdés
Na szóval, 17/l vagyok, és nyárra a 2 legjobb fiú haverom meghívott a Balatonra egy hétre. Az egyiknek van ott nyaralója. Mind a kettőjük 18 éves. Az a baj nem tudom hogy mit mondjak anyának hogy elengedjen, mert nagyon szigorú:( Pedig nagyon el szeretnék menni, ez lenne az első hogy haverokkal nyaralok.. szóval tudnátok segíteni?
2014. máj. 11. 12:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Eddig is elég sok lehetőségük lett volna lefektetni engem, mégse tették meg.. anya is tud róla hogy feljárkálok a lakásukba, és hogy nem történik semmi, és amúgy kedveli ezeket a fiúkat. Már elvitt nőgyógyászhoz, tudja hogy nem voltam még fiúval:)
2014. máj. 11. 13:11
 12/24 anonim ***** válasza:
29%
Nem minket kell meggyőznöd, hanem anyukádat. De ha szigorú, és jó anya, akkor nem enged el.
2014. máj. 11. 13:14
 13/24 anonim ***** válasza:
62%

Nem ismerjük őket az tény, de mivel mi ilyen felállásban nem engednénk el, ezért segíteni sem tudunk neked.

Viszont tényleg nem jó ötlet 2 sráccal nyaralgatni. Oké, hogy "nem olyanok", de ki tudja mit hoz ki belőlünk egy hét szabadság...És a barátnőjük mit szólnak ehhez a tervhez?

2014. máj. 11. 13:16
 14/24 anonim ***** válasza:
53%

Azért érdekes gondolkodásmódja van az itteni válaszolóknak. Biztosan érdekes dolgok zajlanak le a kobakokban, ha két nyaraló fiúról és egy lányról mindenkinek a nemi erőszak jut eszébe. Esetleg lehet nem magatokból kéne kiindulni. Egyáltalán WTF? Ti azért barátkoztok, hogy majd megerőszakoljatok valakit? Ez most milyen kib*szott logika? Mindjárt elájulok.

Az anyukád ismeri a srácokat? Szerintem ha nem, először ismerkedjetek meg közösen. A bizalom részéről fontos.

2014. máj. 11. 13:16
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm előző válaszoló, végre valaki aki megért! Nem hiszem el, miért nem lehet szimplán fiú-lány barátság!? amúgy személyesen annyira nem ismeri őket, mert nem otthon lakik, kollégista vagyok, messze lakok otthonról, de azért sokat mesélek róluk:)
2014. máj. 11. 13:23
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
A fiú-lány barátság oké, de nem 17-18 évesen egy hetes nyaralás keretében a Balatonon, szülői felügyelet nélkül. Gondolkozz egy szülő fejével.
2014. máj. 11. 13:37
 17/24 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező: az egészban ott a hiba, hogy 2 fiú elmegy 1 lánnyal nyaralni. Jó-jó, barátság meg blablabla, de egy minimálisan is ne hülye anyuka fejében azért elég sok dolog megfordul. Ha legalább lenne melletted még 1-2 barátnőd, úgy rögtön más lenne a helyzet.
2014. máj. 11. 13:38
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem barátként két fiú és egy lány badarság.

Van barátnője mindkettőnek és azok nem jönnek?Az úgy nem normális :) de az sem lenne jó,ha jönnének a barátnőik,hisz akkor te lennél a gyertyatartó!

Inkább szervezz egy nyaralást a barátnőddel ennyi.

2014. máj. 11. 13:40
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

18#: két 17 éves lány sem sokkal jobb szituáció.

Ne legyünk naivak, mint a kérdező és a 15. hozzászóló.

2014. máj. 11. 13:40
 20/24 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha ilyen szigorú, akkor nem fog elengedni. De nem értem,hogy mért nem lehet egyenesen elé állni és megkérdeni.
2014. máj. 11. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!