Mit csináljak? L/13

Figyelt kérdés

Anyám ismeretlen férfiaknak ír, "udvarol" nekik!persze apámmal lakunk,apám egész nap dolgozik,anyám meg csak henyél...anyám,mióta ír ezeknek,olyan ellenségessé vált,és még engem meg tesómat is említette nekik...készítettem pár képernyőképet,azzal zsarolhatom...

Apámnak még nem mertem elmondani,félik,hogy nagyon nagy cirkusz lesz...sőt,ha nem megy a net,anyám teljesen kiborul...

Apámnak hogy mondhatom el? Ha elmondom,anyám nem engedi,hogy netezzek,sőt kicsit félek is,hogy kezet emel rám... Meg tesómmal is én csinálom a házikat,kifogás: balkezes,én is az vagyok,nem is bánom,de:"azért lett balkezes,mert te erőltetted!" amúgy tesóm 7 éves,fiú és szokott sírni is anyámék miatt...

Amióta anyám ezeknek ír,valahogy apámmal is szoktunk veszekedni tesómmal,anyám is vitázik vele...szerintem apám érzi,h eltávolodott anyám tőle,de nem tudja,hogy mi folyik..Segítsetek,mit tegyek!!?

2014. máj. 12. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Ne avatkozz bele, bár sajnos a gyerekeket is érinti minden, ami történik, de nem a te dolgod, ez a szüleidre, mint házaspárra tartozik.
2014. máj. 12. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon nem kéne beavatkoznod a szüleid ügyébe!

Méghogy zsarolni akarod...?

Ki teszi le az ételt az asztalodra, ki mossa ki a ruháid?

Ja tudom, apád. Ilyenkor mindig ezt halljuk.

2014. máj. 12. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Ne avatkozz bele. Zsarolod az anyukádat? Mit vársz tőle? Hogyan várhatod el, hogy normálisan megbeszéljétek ezt az egészet, ha te is így viselkedsz.

Apukád nem hülye, hidd el, már biztosan tudja, hogy mi van, anélkül is, hogy te mondanál neki bármit.

A másik meg, hogy nem tudhatod, hogy miért alakult így. Nem tudhatod, hogy apukád esetleg tett-e olyat, ami miatt anyukád ilyen.

Ezt nem neked, hanem a szüleidnek kell megoldania.

Annyit tehetsz, hogy normálisan szólsz anyukádnak, hogy tudsz a dologról, ha szeretne beszélni róla, veled beszélgethet. De azt nem mondhatod meg neki, hogy mit csináljon.

2014. máj. 12. 19:29
 4/8 Bobi69 ***** válasza:
69%

Szerintem, hogy ha ok nélkül üvölt vele akkor van beleszolása, ilyenek nem szabad kitenni egy lányt.

Amúgy szerintem az apád kb tudja, hogy mit csinál az anyád.

Amit anyád csinál az nem normális, de nem tehetsz ellene semmit :(

2014. máj. 12. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
39%

Azért vicc, hogy mennyien támogatnák azt, hogy az engedetlen gyereket pofozzák, de ilyen esetben sem nagyon mondják, hogy a gyereknek joga volna fellépni, amikor ilyen emberi roncsok veszik körül.

Márpedig joga volna. Próbáld meg, zsaroljad is akár, hátha észhez tér, de ésszel, nehogy rosszabbul járj.

2014. máj. 12. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem azért ne avatkozz bele, mert talán nem látod át egészen a helyzetet, lehet, hogy az apukád sem szent, és az anyukád nem ok nélkül távolodott el tőle, és az még hogy idegeneknek írogat nem olyan nagy dolog, ez még nem egyenlő a megcsalással. Inkább próbálj meg beszélni az anyukáddal, próbáld meg elérni, hogy rosszul érezze magát, a cirkuszok, és a veszekedések miatt.
2014. máj. 12. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Azt bírom az ilyen kérdések válaszaiban, hogy mindig az a válaszok nagytöbbsége, hogy "Kussolj és tűrj, nincs jogod beleszólni, mit képzelsz?!" Talán ő nem ott él? Nem emberi lény? Nem érzékeli, hogy a szülei mit művelnek és nem rajta csattan az ostor? Miért kéne benyelnie a gyereknek egy ilyen környezetet?
2014. máj. 12. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Annyit azért mondhatsz apádnak, hogy anyád valószínűleg netfüggő lett.
2014. máj. 12. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!