Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Ti mit tennétek a...

Mit tegyek? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Elegem van anyából folyton ordibál és csak veszekszünk. Most pl azért nem enged el valahova mert apám azt mondta nekem a telefonba hogy álljak ki magamért és ő ezt apám részéről lázításnak vette ezért nem enged el és azt mondja hogy ezt köszönjem meg neki. Másor amikor vezsekszünk azt mondja nevelőintézetbe küldd meg minden.. kérlek segítsetek!! 14/L

2014. máj. 13. 19:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Sajnálatos, hgy anyukád a saját nyomorát rád vetíti ki! Beszéld meg apukáddal, hogy perelje be anyádat az elhelyezésed megváltoztatása miatt.
2014. máj. 13. 19:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Már gondoltam rá csak hát félek hogy apám elvesztené.. de talán majd pár hónap múlva mikor iskolát kell megjelölni... én már nem bírom ki idegekkel! Ez nem élet! Elegem van hogy anyám azt akarja hogy ne szeressem apámat vagy őszintén nem tudom hogy mit akar! Régen apám amikor kicsi voltam félrelépett megcsalta anyámat de ez őszintén nem az én dolgom. Ettől ő nekem nem lesz kevesebb se több a szememben. Én már ezt tényleg nem bírom! :'( Pedig nekem elég lett volna annyi hogy elenged arra a bizonyos eseményre. Tegnap volt a születésnapom az egész estémet végigsírtam!
2014. máj. 13. 20:02
 3/11 A kérdező kommentje:
Többszőr mondta anyám hogy nevelőintézetbe küldd meg elveszi a telefonomat amit apám vett nekem hogy beszélhessek vele! (200 km-re lakik tőlem)
2014. máj. 13. 20:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
egyszer egy veszekedés alkalmával nekem is ilyet vágott a fejemhez apukám. Én meg fogtam, és összecsomagoltam. 15 perc múlva kerek szemekkel nézett, hogy mi az a nagy táska... Mondtam neki,hogy azt mondta intézetbe visz,hát bepakoltam.. Utána soha többet nem mondott ilyet.
2014. máj. 13. 20:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Nàlunk is ez ment, én is megkaptam, hogy eltiplizhetek. Egyszer fogtam magam, és elmentem. soha többé nem mentem haza, max làtogatoba, a férjemmel. évekkel késöbb persze.
2014. máj. 13. 20:09
 6/11 anonim ***** válasza:
és nem, nem volt ràm kivàncsi:/
2014. máj. 13. 20:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Soszor még azért is lecsesz mert sírok a telefonba mert hiányzik apu!
2014. máj. 13. 20:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem értem az ilyen szülőket. Most a gyerek mit tehet róla? Komolyan kérdem?

Nálunk is anyám szídja apámat, hogy a fele kocsi az övé, meg velünk üzenget de az már nehéz, hogy odamenjen és vele beszélje meg a dolgokat. Pedig pár utcányira lakunk egymástól...

2014. máj. 13. 20:24
 9/11 viky27 ***** válasza:
Menjél koleszba!!késöbb ugyis hiányozni fogsz neki
2014. máj. 13. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:
próbálj meg apukádhoz kerülni
2014. máj. 13. 20:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!