A Bátyám teljesen élettelen és nem lehet vele mit kezdeni. Ötlet?
Ezen kizárólag szüleid tudnának változtatni. Már ne is haragudj, de ha egy 26 éves otthon vakarózik, mégis készen megkap mindent, hülye lenne dolgozni.
Itt anyádék a hibásak, mert hagyták ennyire elkényelmesedni. Ha nem dobják ki otthonról, mint a mesékben a tékozló fiút, sose lesz normális élete. Így meg talán majd egyszer rádöbben, hogy nem a hűtőbe terem a kaja, és nincs meleg telente a semmiből. Addig nem. Hiába sír anyud, ha nem képes a talpára állni.
Ez gáz :/ Nem igazán tudom, mivel lehetne felrázni, az a baj, hogy még azt se tudja mi érdekli?!! Nincs semmi hobbija? Merre laktok egyáltalán, falun,városban, fővárosban..?
Hozzáteszem én is 2 éve munkanélküli vagyok (én mondjuk keresek, sok területen beadtam a jelentkezést, meg sok interjún voltam már csak egy se jött össze...)és szüleimmel élek, de én legalább MINDENT megcsinálok amit kell, ügyintézés, bevásárlás, takarítás, én főzök az egész családra (anyám mindig mondja, hogy milyen jó dolga van és mi lesz vele ha én elmegyek dolgozni :D), eszembe nem jutna lógatni a lábam....
Minden reggel 6 órakor fölé állnék és rá ordítanék, mennyi vágj fát stb... napközben minimum óránként 3x ordítanék vele, 1 hét alatt vagy öngyi lenne, vagy elmenne dolgozni :D
Anyám ilyen :D, főleg ha tudja hogy kéne valamit csinálnom de nem teszem.
A sok munkanélküli semmire se veszi a valamikori nyugdíja szempontjából eltékozolt kezdő éveket, minimálbéres bejelentéseket, 4 órás hamis bejelentéseket...
Az a javaslatom, hogy próbálja a jogsit addig, amig nem megy, ha a terinformatikusi sulit elvegezte, ennek is mennie kell, addig probálgassa, amíg nem sikerül, addig is tanuljon nyelvet, ezekkel párhuzamosan jelentkezzen be a helyi pszichiátriára, szedjen fel valami nőt a környékről, de véletlenül se csináljon neki gyereket, ha manuális tipus kezdjen bele valamilyen barkácsolós hobbiba, váltson ki horgászigazolványt és keressen sorstársakat a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!