Négyen vagyunk testvérek a családban. Három nővérem van. Sajnos, hogy is fogalmazzak, nem sikerült nekik eddig férjhez menniük. Hogyan segíthatnék én nekik?
Kérdező,szerintem te is nyugodj bele, hogy így alakult az életük,ahogy alakult.
Sokan vannak,akik 50 évesen találnak maguknak öregségükre élettársat...
nyugi, te megfeleltél anyuci+apuci terveinek, van párod, éltek szépen, rólad nem beszél a falu
veregesd meg a vállad, végeztél, ülj le!
21: Hát bizony, amit leírtál a szüleidről, hogyan bánnak a testvéreiddel, egy nagyon gonosz bánásmód, bántalmazásnak nevezik.
Azt nem próbáltátok, hogy 38 évig nem azt mondogatjátok nekik éjjel-nappal, hogy milyen rosszak és csúnyák és nem kellenek senkinek, hanem azt, hogy milyen jók, kedvesek és csinosak, és minden fiú odáig lehet értük?
Mert ez a megoldás a problémára.
"Dudva lesz dudvák közt az ananász, kanász marad, akinek a nevelője kanász."
Te jó ég, teljesen kiakadtam ettől a kérdéstől. Tényleg mintha a múlt században írta volna ki valaki...
Szerintem ne foglalkozz velük, ez a nővéreid dolga. Egyébként biztos van valami oka, hogy egyikük sem ment férjhez. Persze az is lehet, hogy egyik sem akart. Meg más is. Nem ismerem a történetet.
De ez akkor is az ő dolguk. A szüleid meg jól tennék, ha nem mondanának ilyeneket, hogy "a nyakukon maradtak". A tesóid meg elköltözhetnek egyedül is, nem kell ahhoz férj.
Bocsi, de kicsit irritáló ez a kérdés, még ha a legjobb szándékkal írtad is ki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!