Testvér nélküli élet?
talan nem lesz relevans a valaszom, mert egyke vagyok, de azert leirom ( vagy megis pont ezert lesz hiteles, hogy egyedul is lehet jol erezni magad? )
termeszetes, hogy hianyozni fog a tesod eleinte, de ra fogsz jonni, hogy nelkule is jol erezheted magadat, persze ehhez ido kell. ha nagyon tarsasag fuggo vagy, akkor amig a szuleid kettesben vannak, te esetleg odacsapodhatsz masokhoz a medenceben / parton, vagy ha a szuleid is belemennek, akkor elhivhatod magaddal valamelyik haverodat, es maris nem leszel egyedul.
aztan meg ne aggodj, biztos lesz meg ra pelda, hogy a tesod is megy veletek meg kozos programokra. :)
( en anno testver / barat hianyaban ugy foglaltam le magam, hogy amig a szuleimnek kulon programja volt, addig usztam egyedul, rejtvenyt fejtettem, ujsagot vagy konyvet olvastam, rajzolgattam, pihentem. ha mar ok is " raertek" velem lenni, akkor pedig egyutt elmentunk este a szallas kornyeken setalni, bringazni, kajalni, ilyesmi.)
Nekem 14 evvel idosebb a batyam, mig kicsi voltam, rengeteget jatszottuk, jo volt hogy ott van.
12 voltam mikor elkoltozott, rosszul esett, fajt hogy nem latom minden nap, pedig sokat jart haza, de csak 1-2 orara.
Utana minden szuloi figyelem felem fordult, na ez meg rosszabb volt...
Hat, mit mondhatnek, tuleltem, de rossz volt.Hozza lehet szokni, de nem konnyu, mert igy megvaltozik kicsit a koztetek levo kapcsolat is, mert nem olyan rendszeres.De igaz, neki is van sajat elete es tovabb kellett lepnie.Ez az elet rendje (sajnos).Nekem is hianyzott nagyon.
nem tudsz mit tenni.
autista vagyok nehezen szerzek barátokat és lám ez volt eddig életem legunalmasabb nyara(a pletykák nem igazak, nagyon is be tudunk illeszkedni a társadalomba).
BŐVEBBEN:A mult tanévben a csoportomban elég rossz kapcsolatom volt a legtöbbjükkel (hülyének tartottak, pedig nem igy van, legtöbbjüknél valoszinuleg okosabb vagyok csak hát szorongtam köztük-elég bunkok voltak de ez most mindegy)
járj el sportolni, olvass, böngéssz a neten, tévézz, járj klubokba-probalj meg hozzaszokni,idővel jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!