Allergiás vagyok?
Figyelt kérdés
3-4 napja kezdett el váladékolni az orrom és néha teljesen be is dugul és a váladék miatt erősen tüsszögök. Ez előtt soha nem volt semmilyen allergiám, meg tünet se. Okozhatja ezt nátha, megfázás (a torkom nem fáj, köhögni nem köhögök, lázam nincs)?2014. máj. 8. 04:29
1/3 anonim válasza:
Megfáztál, náthás lettem én is, pár napig hűvös volt.
2/3 anonim válasza:
Én a legjobban az allergiát úgy tudom megkülönböztetni a megfázástól hogy hiába ugyanazok a tünetek mégsem érzed magad rosszul... Ha folyik az orrod, de nem rossz a közérzeted elképzelhető, hogy valamilyen allergén miatt van, az is lehet hogy csak időszakosan most megjelent valami amire allergiás lettél és utána majd úgy el is tűnik, ahogy jött
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy kicsit megnyugodtam, meg kezdek is jobban lenni, habár a kozerzetem jó...
2014. máj. 11. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!