Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Allergiás vagyok?

Allergiás vagyok?

Figyelt kérdés
3-4 napja kezdett el váladékolni az orrom és néha teljesen be is dugul és a váladék miatt erősen tüsszögök. Ez előtt soha nem volt semmilyen allergiám, meg tünet se. Okozhatja ezt nátha, megfázás (a torkom nem fáj, köhögni nem köhögök, lázam nincs)?
2014. máj. 8. 04:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Megfáztál, náthás lettem én is, pár napig hűvös volt.
2014. máj. 8. 07:19
 2/3 anonim válasza:
Én a legjobban az allergiát úgy tudom megkülönböztetni a megfázástól hogy hiába ugyanazok a tünetek mégsem érzed magad rosszul... Ha folyik az orrod, de nem rossz a közérzeted elképzelhető, hogy valamilyen allergén miatt van, az is lehet hogy csak időszakosan most megjelent valami amire allergiás lettél és utána majd úgy el is tűnik, ahogy jött
2014. máj. 8. 20:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy kicsit megnyugodtam, meg kezdek is jobban lenni, habár a kozerzetem jó...
2014. máj. 11. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!