Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Bármit eszek kiütéses leszek?

Bármit eszek kiütéses leszek?

Figyelt kérdés
Előző héten beteg voltam és kaptam rá 2 gyógyszert.Az egyik a Mexalen volt a másik pedig a Algopyrin ezek szedését abba hagytam mert a "kura" letelt és az egyik nap jól bekajáltam mindenböl epertől kezdve halig mindent ettem aznap és délutánra azt vettem észre hogy teljesen kipattogzottam kisebb nagyobb piros kiütésekkel(mint a szúnyog csipés olyanok) elmentem vele orvoshoz felírta a Fenistil retard gyógyszert hogy attól nem kéne elöjönni-e...alma répa rizs krumpli és párolt csirkemell..ha ezen kivül bármi mást eszek kiütéses leszek még a szénsavas víztől is..tudom hogy nem doktorok vagytok és hogy ez az ö dolguk de veszteni valóm nincs úgyhogy itt is megkérdezem hogy tudjátok-e mitől van ez vagy esetleg voltatok már ilyen helyzetben és mit csináltatok?

2014. máj. 15. 13:32
 1/3 A kérdező kommentje:
A betegségen belül azt értem hogy lázasvoltam! És nő a bölcsesség fogam nem tudom hogy az számít-e valamit.
2014. máj. 15. 13:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy ételtől van. Lehet a bevett gyógyszerek valamelyikétől is. Az allergiás reakciók gyakran csak késleltetve jelentkeznek. Azért tanácsos ilyenkor diétázni (a fehérjéket kerülni),mert ezek miatt lassabban vonul le az allergia.
2014. máj. 15. 13:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Az előbb keltem fel megnéztem a kezem semmi nem volt rajta ittam pár korty vizet kirohantam a buszhoz és amikor már leszálltam megint kiütéses volt a kezem. Szóval lehet abban valami amit te mondasz.
2014. máj. 15. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!