Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fejfájás, lüktető tarkófájdalo...

Fejfájás, lüktető tarkófájdalom, szédülés, gyengeség érzése mitől lehet? Már 3. hete szédülök! Milyen betegségeket zárnak ki ilyenkor?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 12:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

ortopédián voltam a nyakam miatt,ott csináltak röntgent,nyaki spondylosis-om van,elküldtek gyógymasszázsra...fejfájásom miatt pedig neurológiára...

hál'Istennek már csak tarkótájékon fáj,meg néha ahalántékomnál..remélem semmi komoly nem lesz:)

2010. szept. 27. 13:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi lett? Jobban vagy?
2010. nov. 12. 12:30
 13/19 Dr. Dav ***** válasza:
engem is érdekelne:)
2010. nov. 12. 12:34
 14/19 A kérdező kommentje:
hát...a nyakcsigolya kopsomra kaptam gyógymasszázst,gyógytornát,meg én itthon szoktam méf tornázni,kenegetni,vashiányom is van,de elég rosszul vagyok még mostanában is,szédülök,gyenge vagyok,fáj a szeme,nézték a pajzsmirigyemet is,de normális....szóval nem tudnak semmit....most találtam a neten egy dokit,aki oki terápáit ad és nem csak fájdalom csillapítót,úgyhogy most bárok az időpontomra....addig meg elvagyok valahogy.....köszi,hogy érdeklődtetek:)
2010. nov. 12. 12:45
 15/19 A kérdező kommentje:
ja,csináltak még koponya MR+MRA-t,de negatív lett,legalább tudom,hogy nem a fejemmel van a baj:)
2010. nov. 12. 12:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Hasonló problémával küzdök én is, szédülés és tarkófájdalom csak ritkán tör rám, de viszont iszonyatosan zúg a fejem. Ez mindenképpen fülprobléma, nekem is átsugárzik néha a tarkómra, viszont még mindig nem tudom, hogy mi okozza. Én egy ritka réz-anyagcsere betegségre tippelek, Wilson-kór a neve.
2010. nov. 14. 01:25
 17/19 A kérdező kommentje:
én,majd fül-orr-gégszetre elmegyek,és hátha előreébb jutok...sokszor a fejem fordítására,előre dőléskor jelentkezik ez a szédülés,utána idővel elmúlik,aztán van,hogy másnap megint.....szóval borzalmas rossz....
2010. nov. 14. 15:01
 18/19 anonim válasza:

Nekem is elkezdett lüktetni a tarkóm, viszont edzés (fekvőtámaszozás) közben. Gondolom az edzés miatt lehet, talán gyengék a nyakizmaim? Már 4 hete csinálok egy fekvőtámaszos programot heti háromszor, a neten találtam(talán gugliban az első találat:) ). Van valakinek valami tippje, hogy mit tudok kezdeni vele?

Köszi

2012. aug. 3. 19:26
 19/19 gabes08 válasza:
Nekem futás, vagy kondi után lüktet a tarkóm, szökdeléskor meg egyből, ahogy szökdelek folyamatosan. A vérnyomásom, az ekg-m és az agyam rendben van, valószínűleg nyaki gerinc probléma lehet. Lehetséges hogy pár masszázs és a helyes testtartás megoldhatja a problémát?
2013. jan. 30. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Bizonytalan eredetű fejfájás-szédülés miatt koponya CT-re küldtek, de nem arra kéne, nem?

Úgy tudom a koponya CT jóval olcsóbb, fapados vizsgálat, és csak azért küldtek arra, mert nem tűnik úgy, h komolyabb bajom lenne. Viszont jelentéktelenebb képet ad az agyról stb. Ráadásul hallottam, hogy hirosimával megegyező (100 röntgenfelvétel) sugárdózist ad. Amit...

Délutánonkénti fejfájás mitől lehet? Amikor jövök haza suliból rendszeresen elkezd fájni a fejem.

Ha suliba mondjuk négyig vagyok bent, akkor négytől kezd fájni a fejem, de ha kettőkor már hazajövök akkor kettőkor. Hétvégén nem szokott fájni, csak hétköznap. Lehet a kevés alvástól? 7 órát szoktam aludni. Vagy kevés kajától? 3 szendvicset eszek 2-ig, utána 5 fele...

Mitől lehet ez az állandó fejfájás?

kb két hete majdnem minden nap fáj a fejem,migrénes fejfájás általában és többnyire a munkahelyemen kezd el fájni.két hónapja dolgozok új helyen.lehet a környezetemben valami vagy vegyszer??van aki szerint a stressztől van.szerintetek?

Lehet kapcsolat nyak- és fejfájás között?

Szóval pár hete fáj a fejem, egy adott vonalban, a fülemtől felfelé, egészen a fejem búbjáig, egyenes vonalban. Ha ott megnyomom mégjobban fáj. Ebben az időben ami változás ért, hogy elkezdtem Centrum vitamint szedni, illetve ágyat váltottam, ahol nagyon jókat...

Ébredés utáni fejfájás, émelygés, egész napot végigkísérö fáradtság-érzés, mitöl?

Napi 7órát alszom, mégis úgy érzem, mintha egy hajnalig tartó buli után lennék 2-3óra alvással.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!