Fejfájás, lüktető tarkófájdalom, szédülés, gyengeség érzése mitől lehet? Már 3. hete szédülök! Milyen betegségeket zárnak ki ilyenkor?
ortopédián voltam a nyakam miatt,ott csináltak röntgent,nyaki spondylosis-om van,elküldtek gyógymasszázsra...fejfájásom miatt pedig neurológiára...
hál'Istennek már csak tarkótájékon fáj,meg néha ahalántékomnál..remélem semmi komoly nem lesz:)

válasza:Nekem is elkezdett lüktetni a tarkóm, viszont edzés (fekvőtámaszozás) közben. Gondolom az edzés miatt lehet, talán gyengék a nyakizmaim? Már 4 hete csinálok egy fekvőtámaszos programot heti háromszor, a neten találtam(talán gugliban az első találat:) ). Van valakinek valami tippje, hogy mit tudok kezdeni vele?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Úgy tudom a koponya CT jóval olcsóbb, fapados vizsgálat, és csak azért küldtek arra, mert nem tűnik úgy, h komolyabb bajom lenne. Viszont jelentéktelenebb képet ad az agyról stb. Ráadásul hallottam, hogy hirosimával megegyező (100 röntgenfelvétel) sugárdózist ad. Amit...
Ha suliba mondjuk négyig vagyok bent, akkor négytől kezd fájni a fejem, de ha kettőkor már hazajövök akkor kettőkor. Hétvégén nem szokott fájni, csak hétköznap. Lehet a kevés alvástól? 7 órát szoktam aludni. Vagy kevés kajától? 3 szendvicset eszek 2-ig, utána 5 fele...
kb két hete majdnem minden nap fáj a fejem,migrénes fejfájás általában és többnyire a munkahelyemen kezd el fájni.két hónapja dolgozok új helyen.lehet a környezetemben valami vagy vegyszer??van aki szerint a stressztől van.szerintetek?
Szóval pár hete fáj a fejem, egy adott vonalban, a fülemtől felfelé, egészen a fejem búbjáig, egyenes vonalban. Ha ott megnyomom mégjobban fáj. Ebben az időben ami változás ért, hogy elkezdtem Centrum vitamint szedni, illetve ágyat váltottam, ahol nagyon jókat...
Napi 7órát alszom, mégis úgy érzem, mintha egy hajnalig tartó buli után lennék 2-3óra alvással.
Vagy mi okozhatja? Pár napja van ez.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!