Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Enyhe bizsergő érzés van a bal lábamban meg bal
kezemben. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
A bizsergés nem annyira erős nagyon enyhe nem is zavar de viszont a hipochonder vagyok és nagyon aggódok ,már a legrosszabbra gondolok. Kb. egy hete áll fent szinte minden napos néha kézfejem a talpam néha az egész lábam vagy az egész karom van hogy megszűnik egy pár órára aztán megint előjön. Valakinek hasonló?
Laikusként én vagy mozgáshiányra, vagy gerincproblémára gyanakodnék. Mozogsz eleget? Nem szokott fájni a hátad?
Ha stresszelsz, akkor akár az is okozhatja.
Ne ijedj meg, de ha nem múlik el, akkor kérdezd meg a háziorvosodat.
jún. 24. 10:55
2/6 anonim válasza:
Szia! Nálam is pár napja kb hasonló a tünet, csak nekem a bal karom meg a bal arcom zsibbad, nem vészesen, inkább csak bizsergés...
Nálad kiderült azóta mi lehet?
Az utóbbi másfél hónapban volt egy bokarándulásom és keveset mozogtam, lehet attól?
tegnapelőtt 14:37
3/6 anonim válasza:
Nekem volt egy lelkileg megterhelt időszakom régen, és mintha akkor lett volna hasonló.
tegnapelőtt 15:10
4/6 A kérdező kommentje:
Erdekes nekem is volt boka randulasom .. nem tudom hogy lehet e osszefugges a ketto kozott
tegnapelőtt 22:12
5/6 anonim válasza:
Akkor lehet hogy igen? Neked mikor volt a rándulás? Nekem kb másfél hónapja, és eléggé megszenvedtem vele.. viszont az az érdekes, hogy csak baloldalon zsibbadok, és azt is inkább válltól felfelé.
tegnapelőtt 22:22
6/6 anonim válasza:
Mármint nem válltól felfel, hanem csak bal kar meg arc. Mondjuk a bokám is zsibbadt utána
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!