Másnak úgy tűnik, hogy a mai 60 körüliek nagyon le vannak robbanva?
Ez a szüleim korosztálya. Illetve így a gyerekkori barátaim szüleinek is a korosztálya. És mostanában valahogy ahánnyal találkozok mindnél meglepődök, hogy mennyire rossz bőrben van. Fizikailag is meg mentálisan is. A többségük nagyon befásult, negatív.
Valahogy úgy emlékszem, hogy gyerekkoromban az ennyi idős meg kicsit idősebb nagy szülők sokkal fittebbek voltak.
Csak én látom így, vagy más is ezt tapasztalja a környezetében?
Hát ez nagyon nem így van.
Régebben egy 60 éves már egy vén krampusznak számított és úgy is nézett ki. Ősz haj, öregasszonyos/emberes ruhák, bot stb. Ma már a 80 évesek sem ilyenek. A 60 évesek fiatalosak, csinosak, igényesek. Nem tudom hol élsz, hogy ilyesmit látsz. A negativitással egyetértek, de az már minden korosztályra jellemző. Az én fiatalkoromban nem lett ennyi fiatal öngyi, csak mert csúnyán nézett rájuk valaki - ki is a negatív?
Igen, de szerintem ugyanígy volt 20 éve, az én gyermekkoromban is. Ami megdöbbent, hogy nincs előrelépés.
Meg az, hogy 30 fölött már én is kapom a férfiként a pozitív kommentárokat, hogy nem nézek ki ennyinek.
Sajnos még mindig az a perspektíva sokaknál, hogy 30 fölött elkezdenek rohamosan hanyatlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!