Hallucinálok? Mindig megnyalok dolgokat és nem tudom eldönteni hogy a valóságban is megtörtént e vagy csak kitalálom. Hogyan deríthetném ki. (Nem fogyasztok semmilyen drogot sem alkoholt.)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ekkor az érzelmek a tudatalattimba kerültek, nem tudok kapcsolódni a gyermeki részemhez és azóta nem tudom érzelmeimet megélni? Hogyan vissza fordítható ez a folyamat? Sématerapiát és gyógyszeres kezelést próbaltam,illetve acces bar kezelést ami csak mentálisan tett...
Mintha három napja megtörtént volna?
Kb 2 éve, egyik reggel felkeltem, és furán láttam, nem tudom pontosan elmondani, mintha homályos lett volna a látásom, de mégis mindent jól láttam. Egész délelőtt evvel szenvedtem, majd délutánra lázam lett, hortelen jött és nagyon magas volt, ha jól emléxem 39.8. És...
Dolgoztam már Ausztriában és itt Magyarországon is.De most h otthon vagyok a családi házban,és nincs munka mindig mindenen agyalok..mi lesz a húgommal,apukámmal mert iszik stb..Szóval mikor dolgozok még ha nehéz is a munka bár nem gondolok az otthoni problémákra..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!