Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Stressz alapú izzadás lenne?

Stressz alapú izzadás lenne?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy izzadok de sokat, jó, ez a korral jár de nemhinném hogy ennyire, néha tenyérnyi izzadtságfolt van a hónom alatt, tesin sem szoktam annyira izzadni pedig csinálom a feladatokat rendesen. Amikor hazajövök, semmi nyoma az izzadásnak, a pólóm megszárad és suli után semmi...Ez lehet az iskolában lévő stressz miatt is? 16 éves vagyok, és szoktam tanulni tehát még az miatt sem lehet hogy tejóég nehogy én feleljek, mert ha felelnék, tudnám az anyagot, szóval, ha ez stressz alapú, tudtok ajánlani valami stresszoldót, és nem gyógyszerekre gondolok, hanem pl fejmasszázs, stb...
2011. szept. 12. 14:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért lehet de Solutio antisudorica. A gyógyszertárban párszáz forintért lehet kapni.
2011. szept. 15. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Ezt okozhatja idegesség, stressz, idegi probléma? (több lent)

Napok óta nagyon rosszul vagyok, nem alszom mert szorongás tör rám )mikor már majdnem álomba merülnék, akkor hirtelen "megijedek", és remegek, hasamba hangyák mászkálnak (vagyis mint mikor stresszes állapotba kerül valaki :P) Tegnap is rám tört, pedig vettem be...

Lányok! Tenyér és talp izzadás kinek keseríti meg a hétköznapjait?

Mikor jellemző rátok ez a dolog? Csak stressz helyzetben, meleg napokon vagy állandóan?

A stressz miatt történik ez velem?

Az előfordulhat, hogy 3 napja csak a stressztől magas a pulzusom? 100 körüli egész nap...Az elmúlt 2 hétben elég sokszor volt pánikrohamom is. Csak akkor érzem jól magam ha ülök. Ha felállok vagy mozgok egyből az egekben van apulzusom és fulladok. Talán valami szervi bajom is van?

Túlzott izzadás a stressz miatt?

Már több éve küzdök a túlzott izzadással és már nagyon elegem van ebből a kínos dologból,ami megkeseríti a mindennapjaimat,és még rátesz a stressz is erre az egészre egy nagy lapáttal.A tenyerem,lábam,és a hónaljam szokott izzadni,és nagyon kellemetlen,mert nem tudok...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!