Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha minden este, élesztős...

Ha minden este, élesztős arcpakolást ( egy kevés tejbe összekeverek élesztőt ) teszek az arcomra, attól javulni fognak a pattanásaim? Enni megpróbáltam, de rosszul vagyok az ízétől.

Figyelt kérdés
Ja és az is használ ha csak egy darabot lenyelek és nem szétrágom?

2013. dec. 27. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Fog tőle javulni, de a legjobb ha megeszed. Nem kell szétrágni. Sőt, kapszula formájában is van, bár nyilván sokkal többe kerül, mint a sima élesztő.
2013. dec. 27. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
ne csináld naponta, nem kell mindig szárítani a bőrt. Heti 2 alkalom elég! A B vitamin valóban jót tesza bőrnek de nehogy elgombásítson az élesztő. Vannak már sörélesztő kapszulák amik nem hajlamosítanak a gombásodásra ezt fel is tüntetik a dobozon.
2013. dec. 28. 10:52
 3/4 A kérdező kommentje:
és milyen jó pakolás van ,ami nem szárítja túlságosan a bőrt, de azért nem is zsírosítja?
2013. dec. 28. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos a legtöbb pattanás elleni az eléggé szárít. Esetleg az uborkás pakolás, ami nem szárít, de az inkább hosszútávon hoz javulást, kitisztítja a pórusokat. A már megjelent pattanásokra pedig jó a teafaolaj, csak a pattanást kend be vele és akkor nem szárítja a bőröd. Ne a drogériában vedd, mert ott horror áron van, hanem herbáriában vegyél 100%os illóolajat.
2013. dec. 28. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Szerda este óta hőemelkedésem van. Van okom félni?

Szerda este 37,3 volt a hőmérsékletem, csütörtökön este lement 37-re. Azóta nappal 37, este felé megint felmegy 37,3-ra lefekvés előtt 37. Mondjuk a torkom is fáj, de nem nagyon,a nyelés nem fáj, csak mikor nyelek, akkor éreztem, hogy meleg. Ma reggel csak kapart a torkom.

Minden este szedules. Mi lehet az oka?

Altalaban az esti kutyasetaltatas vege fele jelentkezik es mikor hazaerek szedulok, egesz este l se mulik. Hol erosebb hol gyengebb..most is. Ijeszto es nem tudok vele mit kezdeni? Panikbeteg vagyok. Stresszes es szorongos. Attol van vagy mas az oka? Neha mar az...

Nem tudom sose kialudni magam, pár hete 10-12 óra is ment simán, úgy hogy hajnalban feküdtem le, most meg lefekszem este 9kor és felkelek hajnali...

És hogy javíthatnék ezen? Talán meghülyült a szervezetem, mert régen mindig hajnali 4-5 fele feküdtem le és ezért most automatán felriaszt ha korán fekszem le? 1 hete folyamatosan nem tudok már 6-7 óránál többet aludni akkor sem ha nincs semmi dolgom másnap, és egésznap fáradt vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!