Ha minden este, élesztős arcpakolást ( egy kevés tejbe összekeverek élesztőt ) teszek az arcomra, attól javulni fognak a pattanásaim? Enni megpróbáltam, de rosszul vagyok az ízétől.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerda este 37,3 volt a hőmérsékletem, csütörtökön este lement 37-re. Azóta nappal 37, este felé megint felmegy 37,3-ra lefekvés előtt 37. Mondjuk a torkom is fáj, de nem nagyon,a nyelés nem fáj, csak mikor nyelek, akkor éreztem, hogy meleg. Ma reggel csak kapart a torkom.
Altalaban az esti kutyasetaltatas vege fele jelentkezik es mikor hazaerek szedulok, egesz este l se mulik. Hol erosebb hol gyengebb..most is. Ijeszto es nem tudok vele mit kezdeni? Panikbeteg vagyok. Stresszes es szorongos. Attol van vagy mas az oka? Neha mar az...
És hogy javíthatnék ezen? Talán meghülyült a szervezetem, mert régen mindig hajnali 4-5 fele feküdtem le és ezért most automatán felriaszt ha korán fekszem le? 1 hete folyamatosan nem tudok már 6-7 óránál többet aludni akkor sem ha nincs semmi dolgom másnap, és egésznap fáradt vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!