Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Más bulímiás is tapasztal...

Más bulímiás is tapasztal néha ilyet? Ti mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés

Fejfájás, szédülés, gyengeségérzés, remegés, ideg-és izombántalmak a lábamban, karomban (zsibbadás, bizsergés, görcs).

Igazából nem tudom, hogy van-e összefüggés a bulímiával, mert hányástól függetlenül is jelentkezik (ma pl. nem hánytam). De mivel más bajom tudtommal nincsen, csak erre tudok gondolni...Ti szoktatok ilyesmiket érezni? S mit tesztek ellene?

Kérem, akit nem érint a téma, ne válaszoljon, van még 1000 másik kérdés, ahol lehet trollkodni.

2014. máj. 15. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nagyon is összefügg az evészavarral. Mivel kihányod az ételt, így a gyomron keresztül nem szívódik fel semmilyen tápanyag, vitamin. Szépen lassan felemészted magad. Jársz orvoshoz? Kerestél már fel valamilyen szakembert?
2014. máj. 15. 22:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igen, 6-szor feküdtem pszichiátrián, és azóta is (mióta legutóbb kijöttem), járok pszichiáterhez is, meg pszichoterápiára is. A bulímiáról tudnak, de ezeket a rosszulléteket nem merem bevallani.:(

De én is arra gondoltam, hogy valami vitamin vagy ásványi anyag hiányom lehet...Vajon segítene, ha szednék valamilyen multivitamint (Centrum, Eurovit, stb.)?

Szedek más gyógyszereket is (pszichiátriai szerek), így este már soha nem hányok, ha akkor venném be, talán felszívódna...

2014. máj. 16. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!