Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Legális felpörgetőszer létezik?

Legális felpörgetőszer létezik?

Figyelt kérdés
Kis korom óta fáradékony vagyok, legszívesebben mindig csak feküdnék és aludnák. Régen azt hittem lusta vagyok, de rájöttem valami nem stimmel velem. Próbáltam kávét, semmi hatása, próbáltam energia italt, annak sem. Illegális szereket nem akarok kipróbálni, de jó lenne valami, amitől egész nap pörögnék és csak estére fáradnék el, mert így ez már elég gáz...

2014. okt. 14. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
El kéne menned teljes kivizsgálásra, mert lehet, hogy szervi bajod van.
2014. okt. 14. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Volt mar tobbszor is vervizsgalatom, annyi hogy alacsony a vernyomasom
2014. okt. 15. 06:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Az alacsony vérnyomás miatt lehetsz fáradékony. Sok vitamin, változatos étkezés, sport javíthat a közérzeteden.

Ha nem kamasz vagy, akkor ugyan nem jó szívvel, de a koffeintablettát ajánlom, de csak végső megoldásként. Ha egész éjjel ébren kell lennem néha én is ehhez folyamodok, de nem rendszeresen, mert nem jó, ha a szervezeted hozzászokik.

2014. okt. 15. 10:30
 4/4 homo ludensz ***** válasza:

Reggel konyak este konyak

ettől leszünk mozgékonyak.

2014. okt. 17. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!