Sírdogálástól bedagadhat a szemhéj?
Figyelt kérdés
Tegnap párszor sírtam és reggelre kicsit bedagadt a szemhéjam.
Múltkor is így jártam, akkor durván bedagadt, de akkor éjjel sírtam a párnámon. Most este pedig kevésbé sírtam a párnán.
Toll párna. Nem tudom hogy a párna és a sirás miatt, valami allergia, vagy simán a sírástól dagadt fel ?
2016. jún. 21. 05:17
1/3 anonim válasza:
Feldagadhat, igen.
Én egyszer addig bőgtem, amíg úgy néztem ki mint akinek levegővel felfújták a szemhéját. Nem volt szép látvány, borogatással elmúlt.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez is úgy néz ki. Mivel borogattad? Hideg vagy meleg jó rá?
2016. jún. 21. 06:03
3/3 anonim válasza:
Hideg. Legjobb rá a nyers burgonya, egy-egy szelet mindkét szemedre, kb negyed óra alatt leviszi a duzzanatot.
Csokot szemedre helyezz vékonyra szelt, hámozott burgonyát, nálam bevált. Utána egy kis smink és semmi nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!