Használtátok már a big bust mellnövesztő krémet? Tényleg hasznos? Tapasztalatokat várnék ha van valakinek
Figyelt kérdés
Kicsik a melleim és nagyobbakat szeretnék de nem szeretnék plasztikáztatni. Ha van esetleg más jó megoldás és megosztanátok annak nagyon örülnék.2016. jún. 28. 23:22
1/7 anonim válasza:
Nincsenek csoda szerek, amik segíthetnek.
2/7 bigbré válasza:
Barátnőm bekente,aztán spanyolba vertem úgy,hogy nem szólt erről...pedig mindig mindent megbeszélünk.Másnap krónikus heredagadás kapott el.Szóval csak óvatosan az ilyen krémekkel,mert sokan nem számolnak a mellékhatásaival..
3/7 anonim válasza:
A melletkonkretan zsirszovet. Ha bekenet barmilyen kremmel, attol nem no. Lehet hogy a verellatas jobb lesz, ideig oraig ettol minimalisan nagyobbnak latszi, de ennyi.
5/7 anonim válasza:
Egy ezresért masszírozással vállalom a nagyobbítást. Sikertelenség esetén visszafizetem.
6/7 anonim válasza:
Mellnövesztő krém nem létezik... kamu. Ezért is szüntetik be sorra mindet. Van amelyik még árt is. Ha kicsi a melled fogadd el, semmivel nem jobb a nagyobb sem, ez is csak egy testrész.
7/7 anonim válasza:
Én rendeltem. Most először és egy nagy kamu az egész!! Nem használ, pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!