Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gyomorrontási tünetek hús...

Gyomorrontási tünetek hús fogyasztása után?

Figyelt kérdés

Úgy egy hónapja azt veszem észre magamon, hogy mindenfél hús fogyasztása után gyomorrontásszerű tünetek lépnek fel: hányinger, puffadás, görcsök, hasmenés. Egyetlen plusz tünet a gyomorszáji fájdalom.

Romlott hús nem jöhet szóba, mert frissen kopasztott tyúk húsától is rosszul lettem.

Tapasztalatok, hogy mi lehet?



2017. júl. 23. 22:29
 1/5 enes ***** válasza:
Ha 100% nem a hús - ami nem lehet 100%-, akkor biztos eszel valamit a hús mellé. Mit eszel mellé?
2017. júl. 23. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen változó. Rosszul lettem a pörkölttől (főtt krumplival), a spagettitől, a panírozott husitól (salátával) és a szószos husitól is (párolt rizzsel). Csak akkor nem voltam rosszul amikor egész nap gyümit / zabkását / joghurtot / bármi hús nélkülit ettem.
2017. júl. 23. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha nem ennél húst? Szerintem ez a legegyszerűbb és egészségesebb.
2017. júl. 23. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Állítólag az állatok megöléskor mérget termelnek,lehet ezt érzed
2017. júl. 23. 23:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Előtte 20+ évig nem éreztem. Nyilván.

Valaki aki esetleg tud valami kevésbé légbőlkapottat mondani? Ha egy ideig nem múlik elmegyek gasztrora, de addig hátha valaki járt már hasonló cipőben.

2017. júl. 23. 23:30

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!