Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Biztonságos étolajat csepegtet...

Biztonságos étolajat csepegtetni a fülbe?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha belemegy az ember fülébe egy bogár, étolajat kell csepegtetni bele, mert attól meghal és "kimegy".

2020. jún. 11. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
biztonságos, de értelme nem sok van
2020. jún. 11. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Olivaolajat! Jo minosegu szuz olivaolajat. Bogar nem tudom, miert maszna bele, de Angliaban haziorvosok ajanljak dugulasra. Ugyan nem hasznalt a csaladtagjaimnak, de nem artott, az teny.
2020. jún. 11. 22:23
 3/4 anonim válasza:
100%
Nem nagyon árt, de bőrtípustól és az ecet erősségétől függ, hogy egy picit felmarja-e vagy sem. Ahogyan a második válaszoló, én is az olíva olajat ajánlanám. Ha viszont mélyre ment a bogár, akkor ajánlott ananászt meg tökmagolajat fogyasztani, mert az egyik lebontja a nem kívánatos fehérjéket, a másik meg vitaminokban dús (ezeket megenni). De a legjobb az, hogy ha elmész orvoshoz.
2020. júl. 6. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ecetről nem ír a kérdező.
2020. júl. 7. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek a homeopátia végét jelenti, hogy az FDA (Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága) végre bekeményít és tudományos...

Én örülök neki, hogy végre megmozdult valami és a hatóságok a tervek szerint a homeopátia művelőitől is megkövetelik ugyanazt, amit a hagyományos, tudományos elveken alapuló gyógyászat művelőitől már évtizedek óta. Miszerint placebo kontrollos, randomizált kettős vak...

Melyik gyógytea márka "hatásos"?

Enyhe szívritmus zavarom van és enyhe magas vényomás sajnos sokat dohányzom és inni is szoktam de azt csak ritkán, emellett szeretnék egészség tudatosan élni hogyha már úgymond mérgezem magam a sok dolokkal kicsit kiegyenlítem az egészség felé. Lemondani a...

Milyen tapasztalatotok van kiropraktikai/csontkovács kezelésről?

Konkrét vélemény érdekelne. Fáj? Biztonságos? Hatásos?

Az Ordognyelv ill. Glukomannan mennyire hatekony es biztonsagos a fogyas elosegitese szempontjabol?

Nem hiszek egy csodaszerben sem, tudom hogy a megfelelo taplalkozas es mozgas az alap, de most a kezembe kerult egy szorolap, amirol meg nem hallottam. A velemenyeket, tapasztalatokat megkoszonom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!