Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mennyire biztonsagos a COLON...

Mennyire biztonsagos a COLON HIDROTERAPIA?

Figyelt kérdés

2012. okt. 7. 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Nézd meg a videót.

[link]

2012. okt. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire hatásos fogfehérítő módszer a Whiteline fogfehérítő matrica? Illetve mennyire biztonságos?

Sárgák a fogaim, és szeretném ha fehérebbek lennének. Olvastam erről a matricáról, de érdekelnének a vélemények, tapasztalatok, előnyök és hátrányok. A válaszokat előre is köszönöm!

Használ itt valaki kontaktlencsés kézfertőtlenítőt? Biztonságos?

Ha fesztiváloztok, kempingben vagytok, sátoroztok, stb, akkor használtok kézfertőtlenítőt? Biztonságos ha pl. egy kempingben nyomok a kezemre? Nem kell hozzá szappan víz se?

Pharmatex hüvely tabletta, mennyire biztonságos?

Vélemények? Ma vettem meg a tablettát,12.darab van benne,tapasztalatok szerint mennyire véd? Jövő héten érkezik,krém formájában,és akkor azt fogom használni,mert úgy hallottam,hogy jobb.

Nemrég elkezdtem fogamzásgátló tablettát szedni. Mikortól biztonságos a szex?

1 hete szedem a tablettát. a betegtájékoztatóban az van írva, hogy 2 hét után már teljesen biztonságos, a doki azt mondta, hogy nem árt, ha az első levéllel beszedem. hallgatok a dokira, de a kérdésem inkább arra vonatkozik, hogy ha elfogy a 21. tabletta, akkor már...

Milyen tapasztalatotok van kiropraktikai/csontkovács kezelésről?

Konkrét vélemény érdekelne. Fáj? Biztonságos? Hatásos?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!