Néha hallani olyat, hogy valaki elment egy spirituális gyógyítóhoz, és kigyógyult egy súlyos betegségből. Ti ismertek ilyen gyógyultat vagy gyógyítót?
Figyelt kérdés
Mindenekelőtt leszögezem, hogy alapvetően nem hiszek az ilyesmiben, de van valakim, akinek egy elhúzódó betegség nagyon megnehezíti az életét, és az évek óta tartó orvosi kezelés hatástalannak tűnik. Tágabb családomban volt már ilyen gyógyulás kb. 20 évvel ezelőtt, de a segítő személyhez már nem fordulhatok, mert azóta meghalt. (Nem széles körben ismert emberről van szó.)
Nem "a kolléganőm sógorának az unokatestvére" típusú, balladai homályba vesző esetekre gondolok, hanem közeli rokonokra, barátokra, ismerősökre. Akiknek a gyógyulását ti magatok is igazoltnak látjátok. Kérem az irónia, a kioktatás és a trollkodás mellőzését. Aki ajánlana valakit, privátban írjon. Köszönöm!
máj. 17. 13:42
2/5 Ypszilon1980 

válasza:

Nem értem azt, hogyha te nem hiszel benne, akkor miért akarsz másnak ilyet ajánlani?
3/5 anonim 

válasza:

Haverom fia félénk gyerek volt. Elvitték egy fizető nénihez. Jól sikerült neki, 3 nőtől van vagy 5 gyereke.
4/5 A kérdező kommentje:
#2 A 2. mondatban leírtak miatt. Ismerek olyan embert, akinek agydaganata volt, és az orvosilag igazolt gyógyulását ilyen segítségnek tulajdonítja. Placebohatás is lehet, nyilván.
máj. 17. 15:04
5/5 Ypszilon1980 

válasza:

Ezt én értem, ezzel nincs is gond, ha neki segít, akárhogyan is, akkor az jó dolog. Csupán, de ez csak az én véleményem, hogy ajánlani csak hitelesen lehet valamit, főleg egy ilyet. De ezzel nem bántani akarlak, mert amúgy szép dolog, hogy segíteni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!