Tudtok, olyan gyógyszert, gyógynövényt, krémet, vitamint, amely elősegíti az idegek gyógyulását?

válasza:Úgy látom, hogy járatos vagy a témában. Köszönöm a választ. Csak annyit szeretnék pontosítani, hogy nem biztod, hogy idegsejt elhalásról van szó, hanem, amikor ütés éri őket, akkor úgy védekeznek, hogy betokosodnak, begyulladnak és ennek az állapotnak a helyreállítását szeretném én segíteni valahogy, mert elvileg ez végbemegy szép lassan is,de vannak anyagok, amelyek ezt serkentik.
Persze lehet,hogy neked van igazad, de ha tényleg az a helyzet, amit én mondok, akkor először ki akarom próbálni ezt a lehetőséget.

válasza:

válasza:

válasza:Joga!
Hiroshi Motoyama: Minden, amit a csakrakrol tudni kell c. konyve.
Ebben talalsz gyakorlatokat, pozokat, amik gyogyito hatassal vannak az idegekre es az izuletekre.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kipróbáltam mindenféle gyógynövényt nem hatott. Ráadásul be is gyulladt . Menjek sebészhez?
Cickafarküvet pl.
Erkély nélküli albérletben lakunk, és a minap azon gondolkoztam, hogy vajon lehet-e cserépben gyógynövényt tartani otthon, mert ugye más lehetőség nincsen... Szerintetek? Van valakinek tapasztalata ebben?
Tehát ha főzök gyógyteát, rendes nem filterese, és többet iszom belőle, mint kéne, vagy a 2 éves gyerekem beleiszik, lehet bajunk? (amúgy egy sima kamilla-levendula-citromfű keverékről van szó) Csak furcsa ,hogy most meg megy a hasa a gyermeknek, és aluszékony...Lehet ettől?
Már úgy nézett ki begyógyul a seb, antibiotikumot szedtem 2 hétig és kamilláztam, úgy nézett ki javul a helyzet, de most megint elkezdett váladékozni és fájdogálni. Nagyon félek, hogy megint antibiotikumot kell szednem (szoptatok ugyanis). Belsőleg mivel tudnék magamon segíteni? Homeopátia?
Könyököm begyulladt, (nyáktömlő gyulladás) ami bakteriális eredetű. Antibiotikumot szedek.Mozgásra nem fáj, a bőröm duzzadt, piros és érzékeny. Jegelésen kívűl milyen lehetőség van a gyulladás csökkentésére?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!