Gyógyszertárban lehet kapni szárított gyógynövényt?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kipróbáltam mindenféle gyógynövényt nem hatott. Ráadásul be is gyulladt . Menjek sebészhez?
Volt egy balesetem. Kimozdult a farokcsontomnál az egyik csigolya. Visszament a helyére de nagyon érzékeny, sokszor fáj és szokott zsibbadni a lábam. Az orvosok nem tudnak semmi használhatót ajánlani. Kéne valami, ami segít regenerálni az idegeimet, segít nekik meggyógyulni.
Erkély nélküli albérletben lakunk, és a minap azon gondolkoztam, hogy vajon lehet-e cserépben gyógynövényt tartani otthon, mert ugye más lehetőség nincsen... Szerintetek? Van valakinek tapasztalata ebben?
Orvoshoz nem fogok menni mert ahogy írtam nincs lázam csak köhögök és nem szeretnék antibiotikumot szedni. Mit ajánlanátok?
Tehát ha főzök gyógyteát, rendes nem filterese, és többet iszom belőle, mint kéne, vagy a 2 éves gyerekem beleiszik, lehet bajunk? (amúgy egy sima kamilla-levendula-citromfű keverékről van szó) Csak furcsa ,hogy most meg megy a hasa a gyermeknek, és aluszékony...Lehet ettől?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!