Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Dr Bodoky György onkológushoz...

Dr Bodoky György onkológushoz jár valaki? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 15:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg jó. Sokan ajánlják rák fórumokban. Sokan is járhatnak hozzá. Milyen daganatról van szó? Ha gondolod privátban is írhatsz.
2020. szept. 14. 15:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hülyegyerek, de valóban attól függ, mekkora a gáz. Sajnos.
2020. szept. 14. 16:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg tényleg jó, bár a betegeket kb fél percenként dobálja ki, nem mernek tőle semmit se kérdezni a betegek. Az tök jó, h jó, és nem is azt akarnám, h bárkivel bájcsevegjen fél órát, de azért egy daganatos néha tele van aggodalommal, félelemmel, kérdéssel, ha barhol felteszi a kérdést barki, az a valasz, h beszélje meg kezelőorvosával, de nála nem lehet, mivel tenyleg fél petcenkenz dobja ki az embert. Szerintem a beteg lelke is fontos, h megnyugodjon~és ne állandóan aggodalmaskodó kérdésekkel magában távozzon. Nem lehúzni akarom, csupán elmondani, h erre számítani kell. És azt is megértem, h nagyon sokan vannak nála, lehet ezert is csinalja ezt. Bár én inkabb azt gondolom ez vmi tudatalatti védekezés lehet nála.... De azert mert kerdezne a beteg, attól még nem kell közelengednie senkit sem magahoz. Na sebaj. Ha jó, akkor jó. Kívánom, h minél több beteget sikerüljön megmentenie, hisz mindenkinek a túlélés a fontos. Betegnek orvosnal egyaránt! S remélem a szorongó betegek is egyszer majd mernek kérdezni az extra gyora doktor Úrtól :)! Maradok tisztelettel. :)!
2023. jan. 10. 16:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

*orvosnak

*extra gyors

Szóval nem lehúzásból írtam ezt, csupán azért hátha változik a helyzet, és csak 3-5 perc alatt vegezz vkivel, es nem 1 perc alatt. És hatha mernek a betegek kerdezni, a nagy sietsegben. :/ de egyebkent tenyleg mindem tiszteletem, azt mondják, nagyon sok beteget lát el ő is, mint rengeteg más onkológus is. Ráadasul ebbe az orszagba. Szerintem nagyon nehez lehet. Rengeteg q daganatos beteg. Ugyh tenyleg le a kalappal. Szeretnem ha sikerülne sok embert daganatmentessé tenni. Szorítok. A betegeknek egyarant szorítok.

2023. jan. 10. 16:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nagy híre van, de közel nem olyan jó orvos. Legalábbis a mi tapasztalataink alapján, nem is egy betegről írok.

Az egy dolog, h kb 3 perc alatt kidobja a beteget, de kezeli egy ideig, utána átadja másik orvosnak a másik orvos pedig simán lepasszolja a daganatos haldokló beteget, aki már hospice ellátásra szorulna a háziorvosnak.

Szintén lepasszolt egy másik beteget a doktor úr, ő vegul el is hunyt. Persze lehet sokan elhunynak, de közel nem olyan jó orvos. A betegek akik tele félelemmel mennek a rendelésre alig tudják mi történik velük, mert az orvos fel sem világosítja, vagy nem sűrűn. Értem, h sok a beteg, de azért 10 percet szánhatna rájuk. A nővérek sokkal többet dolgoznak és többet segítenek a betegeknek és a hozzátartozóknak a felmerült kérdésekben. A nem gyógyszeres, kiegészítő terápiákat pedig egyáltalán nem preferálja. Pl a CBD-t sem, amit pl egy nagyar kutató orvos dr. Horváth József fedezett fel, h jó a rákra. Van jobb orvos is, hiába professzor.

De ha nincs más menjetek hozzá, aztan max útközben váltotok orvost. Az idő megy, és ilyenkor életbevago, h megkezdjek a kezelest!!!

Jah hozzatennem mindenkinek aki kemot kap, kellene h mebjen kardiologiara, na oda se kuldte jó par beteget a doktor úr. És ez nem lejáratás, egyszerűen csak az igazsag. :(

2023. szept. 19. 11:34
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem őt választottam, pont azért, mert kidobálja a betegeket.

A harmadik orvos vált be.

Ő nagyon rendes.

2023. szept. 20. 07:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök neki,h valahol végül nem őt választottad. Hidd el sokkal jobb az aki nem dobál csak ugy ki, 2 percen belül, es nagyon örülök, h a harmadik orvos vált be. Sok kitartasr, es egeszseget, gyors felépülést kívánok ❤️
2023. szept. 26. 12:42
 8/14 Szilva17 válasza:
100%

Örülök, hogy ezt végre leírta valaki! Én 2 hete járok a Bodoky Prof.-hoz. Úgy van beharangozva, mint valami atyaúristen. Közben meg minden alkalommal rohadt rémisztő, hogy az atyaúristennek beharangozott orvos milyen ingerült, tudatlan, szűkszavú, és rideg.

Hiába mondod neki, hogy pl. 3 hete nincs székleted, nem lesz ebből baj? Vagy hogy iszonyatos fájdalmaid vannak. Erre ezt bírja válaszolni: "Nézze. Ez egy ambuláns onkológia. Ha idejön, akkor kezeljük a rákját. De itt nem tudunk mással foglalkozni. Keresse fel, és beszélje meg a kezelőorvosával." Szóval őt ne zavarja már senki rettenetes fájdalmakkal, meg gyógyszer egyeztetéssel, meg ki tudja, még milyen "csip-csup" ügyekkel. Csak hagyják őt kevergetni a kemóit, és akkor boldog. Szerintem tuti, hogy az ember nem 100-as.

2024. jan. 31. 08:45
 9/14 anonim ***** válasza:

Úristen. De szánalmas.... Pont most láttam egy Naplós youtubeos videót, és szintén úgy van beharangozva, hogy jaj hát a nagy onkológiai professzor, miközben egyébként sokkal nagyobbak vannak nála, sokkal embersegesebbek. Én rosszul vagyok attól, ha meglátom.

Pontosan így van utolsó amit leírtál, rideg, szűkszavú....

Semmit nem segít. Plusz érted mi az, hogy azt mondja beszeld meg a kezelőorvossal, miközben nem ő a kezelő orvos??? Plusz egyébként pontosan szólni kell az onkologusnak ha valakinek akar egy hete nincs széklete, de az, hogy 3 hete, az nem jó, és az, hogy ennyire nem foglalkozik a tünetekkel, szánalmas. Tessek itt van, hogy olyan szintsm leszarja a betegeket, hogy csak na. Miközben sok betegnek ott vannak a szeretteik akik szeretnék, hogy éljen a beteg....és ennyire nemtörödik más ember szeretteivel. Szánalmas. Sokkal tobbet is tehetne, az emberség és az empatia hianyzik belole pont egy onkologiai betegnek lenne a legnagyobb szüksége támogatasra az orvosatol is... Erre most latom a riportot, hogy azt irnak, hogy a doktorur szerint ah embert sose hagyja el a remény. Pont ő mondja? Tőle kijöve vagy ha az orvosra gondol valaki, hogy ő az orvosa akkor a remény kb tavozik belőle.

Na meg mi az, hogy ez egy onkologiai ambulancia??? És? Pont, hogy ott kell elmondani a tuneteket... Miert hol mashol kellene?? A maganrendelesén? Szanalmas. Odákat lehetne zengeni arrol, h nem a legjobb, mégis vmi atyauristennek van beallitva.

És az, h a beteg fájdalmat sem képes csillapitani vagy azzal törödni. Alig segit valakinek.

márc. 18. 17:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Es bar nem ide tartozik, ha jól tudom a gyerekei attol a szépségkoralynotol vannak aki sajnos öngyilkos lett. Molnár Csilla azthiszem.

Ő pl depresszióba szenvedett... Na és amilyen a doktorúr, eltudom képzelni milyen empatia nelkul kezelte, azt hogy valaki depresszios. Biztos hogy nem vette komolyan.

Sajnos a karma nem alszik....

márc. 18. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!