Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Protexin orvos válaszol?

Protexin orvos válaszol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Protexin-orvos válaszol gasztoenterologia,látják az orvosoK hogy ki teszi fel a kérdést, és honann? Mert ugye ingyenes,és nem kell regisztrálni sem.

Az most lényegtelen hogy miért kérdezem. Köszönöm szépen!

2022. febr. 3. 19:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Vékonybél dysbacteriosis elmúlhat probiotikum kúrával?

Protexin Balance-ra gondoltam. Tapasztalatokat is szívesen fogadok, akinek ilyen problémája van, vagy volt, hogy mi segített.

Minek írtak fel nekem Protexin Restore-t, mikor az kisgyerekeknek való?

Kiváltottam és az volt rajta, hogy csecsemőknek és kisgyerekeknek való, nagyon ideges lettem. A patikában feltettem pár kérdést az antibiotikummal kapcsolatban, levágta hogy magamnak veszem. Nem értem miért ezt írták fel nekem, olyat ami csecsemőknek való. Hát már...

Epilepsziás vagyok, attól még szedhetek protexin balance-t?

(probiotikum) Az epilepsziára szedek gyógyszert. Viszont a veleim nincsenek vmi jol, mivel antibiotikumot kellett szednem.

Protexin Candies Plus mennyire jó Candida Gombára? Valaki probálta már? SEGÍTSETEK,

100 %-os Teafa olaj és a Cickafark Tea mennyire hatásos hüvely gombára????? Teafa olajat hogy használjam?Több hónapja kínlódok vele semmi kúp semmi gomba ellenes gyógyszer nem hat már :(

Protexin IBS Florea - szed vagy szedett már ilyet valaki?

Véleményeket, tapasztalatokat várok!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!