Vérhígító szedése?
Sziasztok!
Pontosan 50 nappal ezelőtt írtak fel nekem 0,4 Clexant homozygótára.
A belgyógyászaton mondták, hogy másnap menjek el házi orvoshoz és kérjek beutalót hematologiára.
A belgyógyászaton az orvos azt mondta, hogy szerencsém van hogy eddig nem történt velem semmi és jól tettem hogy eljöttem, mert szükségem van vérhígítóra.
Rengeteg oldalon olvastam, hogy igen akinek akinek a legnagyob kockázatú mutációja van szüksége van rá.
50 napon keresztül kaptam, lelkileg és testileg egyaránt tönkre tett ez az 50 nap, hasamba kaptam az összeset olyan szinten fájt már hogy sírás kapott el akárhányszor hozzáértem, az alvásról meg ne is beszéljünk...
Tegnapi napon voltam hematologián.
Doktornő egyszerűen nem értette minek kellett visszajönnöm, miért vagyok itt.
Azt mondták belgyógyászaton azért kell visszajönnöm, hogy megmondják ideiglenesen kell kapnom vagy örök életen keresztül.
Ezt el is mondtam neki, de akkor sem éttette.
Azt sem értette hogy nekem minek írtak fel vérhígítót.
Megkérdeztem tőle, akkor minek írták fel nekem?
A válasz, nem nézték meg rendesen a papírjaimat🤯
Homozygótám van, de azon belül talán nem annyira kockázatos?? ha jól értettem a doktornő szavaiból.
Nagyon kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, mert idegesít.
Hogy lehetség az hogy felírnak nekem egy ilyen gyógyszert úgy hogy nem nézték át rendesen a papírjaimat??
Egyszerűen nem értem...
19 éves vagyok, így is megvisel ez az egész tudat hogy van egy ilyen genetikai betegségem. A másik meg hogy akkor úgy néz ki hogy feleslegesen kaptam...
Megköszönném, ha valaki bőven kifejtené nekem mert nem áll össze..
Köszönöm!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!