Ki meddig szokta halogatni mire orvoshoz megy ha beteg?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ilyen vírusos náthaszerûségekkel nem megyek, minek? Lázcsillapító van itthon, más meg úgyse kell rá.
Na jó, kivéve az influenza. Ha tudod, hogy tényleg az, vagyis mondjuk a családban van igazolt influenzás és tõle kaptad el, akkor érdemes elmenni, mert erre vannak célzott gyógyszerek, amiket ha a betegség elsõ 1-2 napjában alkalmazol, akkor szinte teljesen meg tudja szüntetni a tüneteket (fõleg a belélegzõs gyógyszerek jók). De tényleg csak az elsõ 1-2 napban. Ha azt túlhaladtad, akkor ezek se hatnak igazán.

válasza:5# "Tisza alatt ilyen lassan nem lesz, szerintem az új eü-s vezetők kisöprik az összes alja orvost."
Kisöpörni könnyű, de honnan lesz helyettük másik, főleg jobb? Tudtommal így is orvos hiány van.

válasza:

válasza:

válasza:5-ös, reménykedünk benne.
Nem írtak fel, 9-es, felesleges védened őket és meghazudtolnod, amiket tapasztaltunk!
Te azt tapasztaltad amit, mi meg amit mi! Ez is egy buta emberfajta, aki szükségét érzi, hogy másnak a hozzászólásába beleakaszkodjon és meghazudtolja! Azt meg te aztán nagyon tudod így látatlanban, hogy amiket írok, azok vírusos vagy milyen megbetegedések voltak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Tudom, hogy nem jó betegnek lenni, de most rám férne egy kis pihenés
Volt mostanában hogy egy nap alatt szilárd és laza híg széklet is volt. 24 órában extra mennyiségű böfögésem és szellentésem van. Kis gyermek korom óta emésztési problémáim vannak főleg ront rajta hozzárakódik ez a lelki traumák okozta depresszió és idegi...
Mármint honnan tudom, hogy ez most betegség, vagy sem?
Nálad milyen tünetek voltak és milyen vizsgálat derítette ki a betegséget? Mi az amit enni szoktál? 2 éve járom a gasztroenterológiat, vegbeltukrozes negatív, gyomortukrozesnel a belekbol és gyomorbol vett minták Marsh II jelenséget mutatták ki. Colikalia és...
A poklok poklat elem Elkaptam a hanyos hasmeneses virust, Hanyni mar nem hanyok Viszont 1hete megy a hasam, nem birok enni konkretan semmi nincs bennem napok ota haztartasi kekszen kivul Ezen kivul foggyulladasom van ami lecsengobe van szedem ra az antibiotikumot,...
A konkrét kérdés, hogy olyan könyvet keresek, ami ételreceptekkel van tele, mint egy gasztronómiai könyv.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!