Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Segíttene valaki?

Baga Edit kérdése:

Segíttene valaki?

Figyelt kérdés
Âprilis 13.óta nemjött meg nemvagyok terhes! De a gyomrom a hasam fàj! Dokinâl voltam. Kaptam kaptam injekciót meg ringer infusiót oldatba. Ciprinol gyógyszert. Vashiànyos vagyok anaemia miatt 1x1maltofer tabletát. De nemvagyok jól azótasem! Segítsen valaki vagy doki.
2014. máj. 10. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:

"Segítsen valaki vagy doki."

Kedves Edit, menj orvoshoz.

2014. máj. 10. 12:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedes vàlaszoló! Köszi a segítséget de voltam màr dokinâl a sürgösségin is! De ami bânt hogy nemtesznek semmit velem! Hatudsz olyan dokit aki ilyen dolgokkal foglalkozik megírod nekem hóltalàlom? Köszőnöm!
2014. máj. 10. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy orvos nem orvos, főleg, ha nem segít!

Nőgyógyász, belgyógyász, endokrinológus. Addig menj, amíg segítenek.

2014. máj. 10. 17:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Képzeld ma voltam este7-kór az ügyeleten mert mâr annyira görcsölt a hasameg a gyomrom hogy azt hittem a fâjdalomtól meghalok! Kaptam mélyvénàs szurit de nem segített! 39:6-volt a làzam azt mondta a doki hogy az nem lâz! Szerinted normàlis? Megy a hasam kőkeményen! Pedig csak gyógyteât iszok meg ma rozskenyeret ettem kevés kis csirkével! De egy fejlett baba éhen halt volna tőlle!:-( azt hiszem keresek valami norm.dokit! Köszönöm a segítséged!szép estét!
2014. máj. 10. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!