Baga Edit kérdése:
Segíttene valaki?
Figyelt kérdés
Âprilis 13.óta nemjött meg nemvagyok terhes! De a gyomrom a hasam fàj! Dokinâl voltam. Kaptam kaptam injekciót meg ringer infusiót oldatba. Ciprinol gyógyszert. Vashiànyos vagyok anaemia miatt 1x1maltofer tabletát. De nemvagyok jól azótasem! Segítsen valaki vagy doki.2014. máj. 10. 12:33
1/4 anonim válasza:
"Segítsen valaki vagy doki."
Kedves Edit, menj orvoshoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Kedes vàlaszoló! Köszi a segítséget de voltam màr dokinâl a sürgösségin is! De ami bânt hogy nemtesznek semmit velem! Hatudsz olyan dokit aki ilyen dolgokkal foglalkozik megírod nekem hóltalàlom? Köszőnöm!
2014. máj. 10. 16:36
3/4 anonim válasza:
Egy orvos nem orvos, főleg, ha nem segít!
Nőgyógyász, belgyógyász, endokrinológus. Addig menj, amíg segítenek.
4/4 A kérdező kommentje:
Képzeld ma voltam este7-kór az ügyeleten mert mâr annyira görcsölt a hasameg a gyomrom hogy azt hittem a fâjdalomtól meghalok! Kaptam mélyvénàs szurit de nem segített! 39:6-volt a làzam azt mondta a doki hogy az nem lâz! Szerinted normàlis? Megy a hasam kőkeményen! Pedig csak gyógyteât iszok meg ma rozskenyeret ettem kevés kis csirkével! De egy fejlett baba éhen halt volna tőlle!:-( azt hiszem keresek valami norm.dokit! Köszönöm a segítséged!szép estét!
2014. máj. 10. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!