Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mik azok a mozgaskenyszerek...

Mik azok a mozgaskenyszerek (tic) mitol fordulhatnak elo? Ha a kezem vagy a labamnak folyamatosan "mozognia kell" az lehet mozvas kenyszer?

Figyelt kérdés

2014. máj. 14. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem is tikkelés, ha azért mozgatod meg, mert úgy érzed muszáj megmozgatnod annak a neve a nyugtalan láb szindróma. A tikkelést nem tudatosan csinálja az ember.

Nekem egy ideig volt nyugtalan láb szindrómám, elalvás előtt mindig, lelki okai voltak, elmúlt. Ma pl. észrevettem, hogy a bal szemem alatt remeg. Ez is tudom mitől van, ma jött elő, lelki eredetű ez is.

Ezek lehetnek fáradtságtól, érzelmileg megterhelő időszakban vagy, vagy valami agyi rendellenességed van, elmebetegség kísérő tünete.

Elmész orvoshoz és ő segít.

2014. máj. 15. 01:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)
2014. máj. 15. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!