Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Meddig tart a bárányhimlő?

Meddig tart a bárányhimlő?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam mostanaban nagyon durva lett. Ez mit takar? Érdemes beadatni a védőoltást a kisgyereknek?
2016. jún. 21. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Max két hét.Riogatjàk az embereket hogy vegyék a védőoltàst.. lànyom tavaly volt,5 évesen,hàla a bàrànyhimlőre való gélnek,simàn túl lett rajta.Túl van paràzva.
2016. jún. 21. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:

nálunk első pöttytől az utolsó pötty beszáradásáig 5 nap volt. de első 2 nap összesen volt vagy 10 pötty rajta.

5. nap már nem is viszketett. 3-4. nap volt nagyon durva.

sima rázót kaptunk rá, de hideg volt neki, így csak a nagyon viszketőket engedte bekenni. amúgy semmit nem csináltunk vele, max kis hintőport szórtam rá és úgy simiztem.

ez tavaly télen volt. 4 éves gyerekkel.

2016. jún. 22. 09:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Engem nagyon beijjesztett a doktornő, meg a "játtszótéri" anyukák. Nehéz eligazodni a "kampány" oltások és a szükségesek között. Nagy biznisz a gyógyszeripar.
2016. jún. 22. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!