XxMisTeRiOxX kérdése:
Elkaphatom e az öcsémtől a himlőt?
Figyelt kérdés
21 éves fiu vagyok! Külföldön dolgozom,és most hétvégén szerettem volna hazamenni,de öcsémen a tegnap kijött a bárányhimlő. Én még nem voltam himlős,ezért az volna a kérdèsem hogy elkaphatom e akkor is ha nem megyek hozzá közel meg stb. Mit tegyek hogy ne kapjam el,de haza tudjak menni? 1 napom van szoval az oltast azt kihuztam a sorból!2016. jún. 22. 15:02
1/3 anonim válasza:
A bárányhimlő vírus cseppfertõzés, a beteggel való közvetlen érintkezés, vagy váladékkal frissen szennyezett tárgyak útján terjed, tehát könnyen elkaphatod.
2/3 anonim válasza:
ha még nem voltál himlős ,akkor igen. ha lehet, én inkább elkapnám, inkább most, mint hogy majd idősebb korodban kapd el,amikor már gyengébb a védekezőképességed. de ez csak az én véleményem. nyilván ha munka miattt nem eshetsz ki,akkor ne menj haza a hétvégén még.
3/3 A kérdező kommentje:
Még egy hónapot kellene várnom,a következő hazautazásomra,tehát a házban egyből elkapom? Bármihez amihez hozzáért vagy belefeküdt attól elkapom? Természetesen a munkából nem eshetek ki! Szóval esélytelen egy házban lennem vele anélkül hogy ne kapjam el?
2016. jún. 22. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!