Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kéz-láb-száj betegség mennyi...

Kéz-láb-száj betegség mennyi ideig fertőző?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Hétfőn sikeresen elkaptam ezt a betegséget. Nem tudom volt e már ilyen valakinek, vagy esetleg a gyerekének. Csak az a baj hogy kisgyermekek betegsege, es maximum 10 éves korig szokott előjönni. Na én 16 vagyok. Eléggé kellemetlen és nem szeretném semmiképpen megfertőzni a másfél hónapos unokatestvérem. Nem tudjátok meddig érdemes távol tartanom magam tőle? Már csak egy nagyon kicsit fáj a torkom, mert a jobb mandulámon van egy, illetve a kezemen és a lábamon van kicsit sok kiütés. Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. jún. 23. 21:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem csak gyermekkorban lehet, bármilyen életkorban előfordul, de valóban gyakoribb gyermekkorban. Amíg panasz vagy tünet van, addig érdemes csecsemőktől távol tartani magad.
2016. jún. 23. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!