Valaki Találkozott már ezzel a börbetegséggel?
Édesanyámnak 3 Napja jelent meg mind 2 Lábfején. Elmondása Szerint nagyon Erös égö érzéset érez. Ha valaki találkozott már vagy tudd valami tanácsot hogyan tudná Kicsit csökkenteni a fajdalmat vagy valami gyogymodot Kérem jelleze
Hülyéskedsz, ugye?!
Orvoshoz, MOST!!!
Szia!
Sajnos nem tudom mi ez,de amiben szinte biztos vagyok,az az,hogy ez nem 3 napos. Ez több annál,jóval.
Ha jól látom,akkor van ahol kezd fekélyesedni van ahol pedig varasodik.
Édesanyád nem cukorbeteg?
Nem lehetséges,hogy a kertben ahogy dolgozgatott megbökte a lábát valami növény és attól kapott csúnya kiütéseket és édesanyád pedig borogatást tett rá?
A borogatás nem jó,fellazítja a szöveteket és jobban elterjedhet a "méreg".
Amíg megjön az eredmény és az orvos is tud valamit mondani,addig a betadine kenőcsöt javasolnám,hogy legalább ne fertőződjön tovább.
Mielőbbi javulást kívánok édesanyádnak.
Én is arra gondolok, hogy a kertben valami növény van, amire allergiás.
Az égő érzés is erre utal szerintem.
Tavaly (vagy előtte) olvastam, hogy közmunkásokkal kapáltattak valami növényeket és aki mezítláb volt, csúnya kiütéses / sebes lett a lába.
Kérdező, elárulod, miért kell pofátlannak lenni? Nem vagyok orvos, nagy az esély, hogy nincs igazam, de segítő szándékkal írok, tapasztalat alapján. Szerencsére nem kellett sok ilyet látnom, de nagyon hasonlít a leírás és a ép is. Nem gondolnám, hogy azért így be kell szólni, még ha tévedek is.
vagy te mindenkivel így beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!