Ez szívbetegségre utal? Esetleg valami más?
Tüneteim
-Mellkasi fájdalom, nem egy meghatározott helyen csak úgy az egész, váltakozva.
-Szédülés,álmosság
-Hátfájás(mind2 oldalon váltakozva)
Amiket nem tapasztaltam
-Szorítás
-Az egész test elzsibbadása
-Nyaki és bal kari fájdalom (maximum amikkor fáj a fejem, és mind2 karom, de nagyon gyengén)
Az orvos szerint ha az utóbbiakat nem tapasztalom nem szíveredetű, de akkor mégis mi lehet? Vitamin hiány, és stressz okozhat folyamatosan fennálló tüneteket? Mert az ilyesmi nálam nagyon gyakori, és az idegrohamok is, de ha nyugodt vagyok akkor is érezhetem? Kb 1-2 éve érzem, nem volt még semmi komoly bajom de EKG-re nem nagyon kötnek, mivel fiatal vagyok, szerintük máris kizáró ok a komoly betegség :/ Vitatkozni meg nem akarok az orvossal...
Mellesleg amióta ilyen változó az idő járás, gyakran úgy érzem hogy majdnem össze esek, nekem ez is szívbetegségnek tűnik.
Még hozzá tenném hogy keveset mozgok, inkább az az ülő típus vagyok, de van hogy heti 3-szor végzek kemény fizikai munkát. Nagyjából 120 kilós vagyok, tudom sok, de próbálok fogyni, lehet ez okozza?
Tudom nehéz így az interneten kielemezni, de más megoldást nem találok, köszönöm a válaszokat.
Simán származhat mozgáshiányból,a gép előtti ülés soran felvett kényszertartásból.
A gyengeség : ha nem iszol eleget,alacsony vérnyomás,vagy épp ellenkezőleg,a túlsúly miatt magas vérnyomás is oka lehet.
Lehetnek pszichoszomatikus,azaz idegi alapon is kialakuló tünetek.
Gyomorsavtúltengésed nincs véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!