Ez lábgomba lehet vagy valami más?
Kb. 4 nappal korábban elkezdett viszketni a lábujjaim között és a lábujjam is, akkor vettem észre, hogy olyan, mintha ki lenne repedezve a lábujjam között és a nagy lábujjam + mintha el lenne ázva egy picit. Azonnal bőrgombára kezdtem gyanakodni, ecetes és teafaolajas vattával törölgetem esténként, a viszketés alább hagyott, de még mindig olyan, mintha száraz lenne a bőröm a lábujjaim között és mintha ki lenne ázva.
Sajnos a munkavédelmi szandál nem a legjobban szellőzik ebben a melegben. Szerintetek ez lábgomba? Elegendő, ha kenegetem ecettel és teafaolajjal? Gyorsan durvává válhat, vagy ez lassú lefolyású?
Bingó!!!
Nyertél, mert telitalálatod van. Ez biza szép kis gomba és jól is kezeled, de az ecetet naponta váltakoztasd a teafaolajjal és még betadinnel is esetleg canesten, vagy mit ajánlanak nálatok a patikában. Nem szabad megfeledkezni a lábbeli fertőtlenítéséről sem, mert ellenkező esetbben a fertőzés naponta ismétlődne. De te biztos utánaolvasol a neten, mi is a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!