Nagyon durva kötőhártya-gyulladást kaptam, és hiába írtak fel a szemészeten rá gyulladásgátló cseppeket, napok óta nem használ. Hogyan tudnám meggyógyítani a szememet? Nagyon szenvedek, fáj, éget, viszket, levedzik, alig látok.
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 17:16
1/1 anonim válasza:
Pár óra, pár nap alatt ne várj csodát . Ha 1 hét után is fennállnak a tüneteid, annak ellenére is, hogy az előírt módon használod a felírt gyógyszereket, akkor menj vissza a szemészetre .
Nekem nem kötőhártya gyulladásom volt, de nekem is egy olyan valami ami nem tartós, nem egy életre szól . Kellett bő 1 hónap mire javulás állt be .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!