válasza:Fordyce pötyök. Ajkakon és genitáliákon szoktak előfordulni semmit nem csinál, csak van és max esztétikailag lehet zavaró
De lehet Milia is az is hasonlóan ártalmatlan.
Ha változna, kifakadna akkor viszont hpv re is gyankodhatsz.
De ha világéletedben megvoltak és nem okoznak fájdalmat akkor az első két opció közül valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
A hét elején kiműtötték a leghátsó fogam. A seb eléggé fáj, be is van gyulladva. A fogorvos beecsetelte gyulladáscsökkentővel, megyek is vissza majd hozzá, de erre az elszineződésre nem tudott mit mondani: Voltam fül-orr-gégészeten is emiatt. Vérvétel vizelet megvolt,...
Eddig mindig barna volt. Ugyanazokat eszem,mint szoktam,nem szedek gyógyszert. Sok tejterméket eszem(kefir,tej0.1es,cottage cheese,tejföl,ömlesztettsajt) mazsolát,kölesgolyót,kukit,földimogyorót,zöldséget(karalábé,uborka,paradicsom,répa),fött tojás. Ezeket szoktam....
Már jó pár hónapja hüvelyi folyásom van. Az orvos fel írta a Macmiror komplex hüvelytablettát semmit nem segített vissza mentem kaptam Vagilact-Q ma van az utolsó szem és ez sem segített.
Pár hónapja feheres,sárgás ilyen nyúlós folyásom van. Mostmar kellemetlen szaga is van. Régebben voltak ilyen problemaim.Tisztalkodok normálisan, a párommal is minden rendben.Mi lehet a baj? Nőgyógyászati vizsgalatra is gondoltam de egszeruen gyűlölők oda járni. De...
Utána olvasgattam hogy lehet támpontol is mert nem egészséges vagy valami mosakodószertől pl:.tusfürdő Lehet ez az oka?
ár éve a nemiszervemen ilyen pattanas szerű sárgás/feheres kis pöttyök vannak az egesz f. szom tele van 16/F-Szűz
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!