Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Cukrok közül melyiket válasszam?

Cukrok közül melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
szeretném tudni melyik cukor egzézséges,vagy kevésbé káros inkább. ki milyet használ és mire...
2009. jan. 22. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A finomított kristálycukor tömény méreg,erről tudjál. Egy fokkal jobb az echte barna cukor, nem amit barnára festenek, hanem ami tényleg barna cukor. Használhatod a nádcukrot is. Kávéba teába inkább mézet. Ha mindenképp mellőzni akarod a cukrot én a steviát ajánlom neked. Ez egy növény, aminek a levelét por alakban árulják, és sokkal édesebb mint a répacukor. A világon semmi mellékhatása nincs, gondolom ezért is nincs elterjedve:S:S:S Neten rá tudsz keresni.
2009. jan. 22. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképp cukor, akkor a barna cukor egészségesebb, minta fehér, de az is rengeteg kalória a szervezetnek.
2009. jan. 28. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
vagy a barna cukrot,vagy a mézet javasolnám.Mindkettő elég kalóriadús,de jóval egészségesebb fehér "társánál".(egy ismerősöm szerint a fehér cukor=fehér halál)
2009. jan. 29. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is a Steviát ajánlom mindenképp. Bár nem olcsó, de sokáig elég! Már lehet kapni sokféle formában. Tablettásban is kávéhoz, teához!
2009. febr. 4. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
nyírfacukor, bioboltokban lehet kapni, negyed kilo kerül 960 ft-ba, én ezt használom
2010. jún. 1. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:

Ne higgy annak, aki azt írja, hogy a barna egészségesebb!

Átfogalmazva lehet érvénye, például hogy kevésbé egészségtelen!


A méz mint cukorpótló nagyszerű volna a kiváló élettani hatásai miatt, viszont sokkal többet kell belőle használni, hogy elérd a kívánt édes ízt, és sajnos nem is lehet minden ételt ízesíteni vele, mert nem tud érvényesűlni az ízerősség!


A leghatékonyabb cukor az emberi szervezetnek egyébként a szőlőcukor, mivel ezt a szervezet szinte azonnal felszívja és hasznosítja!

2010. júl. 2. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!