Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Miért kell megmosni főzés...

Miért kell megmosni főzés előtt a kölest?

Figyelt kérdés
A teaszűrőből is kijön, amikor mosom, egyszerűen nem sikerül úgy, hogy a fele ne jöjjön ki. Muszáj főzés előtt megmosni? Ha igen, miért?
2011. ápr. 29. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert koszos. Vegyél olyan szűrőkanalat, aminek finom a rácsa.
2011. ápr. 29. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2011. ápr. 29. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2011. ápr. 29. 13:10
 4/5 potyike ***** válasza:
100%
a köles már a termőföldön szennyeződik mindenféle élő és élettelen dologgal.Aratást követően hántolják,ez kőlapok között történik,tehát a mocsok halmozottan rajta marad.Ezért kell alaposan megmosni.
2011. máj. 1. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tiszta legyen.


Végy egy igazán aprólukú szűrőt.


Én egy mély tálban öblítem, kavarhatom. Aztán kiöntöm egy aprólyukú, de nagy szűrőbe. Aztán engedek még rá vizet "zuhanyoztatom".

2011. jún. 6. 06:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!