Az alkohol valóban fogyaszt?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ez egy nagy hulyeség, az alkohol hizlal, ha 2 dl vörösbort innál azzal sokkal többet érnél;)
Az alkoholisták azért soványak, mert 1 nem esznek sokat 2. a máj és vesebetegségben szenvednek..

válasza:Valóban fogyaszt két deci rövidital.
Feltéve persze, ha előtte és utána is másfél órán keresztül edzel.

válasza:Megváltoztatja a cukor anyagcserédet, általában a rövid italokban sok a cukor, de maga az alkohol is hasonló hatású.
Szerintem aza 2 daci rövid ital naponta nagyon sok. alkesz leszel tőle.
Csak a nagyon alkoholisták fogynak le ami már veszélyes mert
az annak a jele hogyha mégtöbbet iszik meghalhat volt 1 olyan ismeősöm aki hamar lefogyott(azt azért hozzátenném hogy voltak gyerekei,felesége szép háza de az alkohol magába szívta majd a felesége elküldte 3millióval) most nem tudom hol van
Kapcsolódó kérdések:
Várok pozitív, negatív véleményt egyaránt.
Nem tudom, lehet-e hinni benne, mert máshol azt olvastam, hogy frissen kell fogyasztani.
Este bulizni akarok menni de mostanában van hogy elkezd fájni a fejem és nem szeretném hogy a buli közben történjen ilyen.
nekem a zöld tea nagyon jót tett a bőrömnek, mellékesen még az emésztésem is sokkal jobb lett.... de azt nem szeretnék, hogy fogyjak tőle mert valami ilyesmit olvastam,hogy fogyaszt.:S de elég vékony vagyok szóval nem lenne jó fogynom.
Nem tudom, hogy jött ez a kérdés, de kiváncsi vagyok rá. xD
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!