Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Bolti lekvárban ha kén-dioxid...

Bolti lekvárban ha kén-dioxid van, az nem baj?

Figyelt kérdés
Vagy jobb olyat venni, amiben nincs.

2016. ápr. 7. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
A háziba is szoktak rakni. Jobb mint a penész.
2016. ápr. 7. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Jobb olyat venni, amiben nincs. Ugyanez az aszalt gyümölcsökre is vonatkozik, azokat is gyakran tartósítják kén-dioxiddal.
2016. ápr. 7. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Gondoltam. De az aszaltaknál nem is lehet tudni, vagy érezni az ízén valahogy?


És mi lehet, ha mégis kén-dioxidosat eszik valaki? Mi baja lesz vagy lehet?

2016. ápr. 7. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne egyél kén-dioxidot. Egyébként lekvárt se egyél, minek!
2016. ápr. 8. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Aszaltaknál a zacskóra rá van írva. Ízben nem emlékszem, hogy lett volna különbség (régen ettem már olyat, amiben volt).
2016. ápr. 8. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!